ISDN Telefónná linka

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
spiro
Nováček
Nováček

ISDN Telefónná linka

Příspěvek od spiro »

Čaute .
Chcel by som sa opýtať či tu je niekto kto by mi vedel poradiť so zapojením telefónnej linky od T-com (slovensko) pomocou SIEMENS GIGASET DX600isdn ide o nejaký telefón ktorý ma v sebe niečo ako ústredňu .

Môj problém je v tom že odo mňa žiada nejaké MSN čísla tak neviem či som ich zadával správne pretože som zadával telefónne čísla ktoré mi pridelil T-com ...Môže to urobiť aj sam prístroj automatickou detekciou akurát že to asi T-com nepodporuje .

Takže snaď som sa nemýlil v číslach ktoré mam zadať nie ?

Ak je tu niekto taký ktorý to už robil tak mi prosím dajte stručný návod ako a čo ...poprípade ako nato napojiť ešte ďalšie bezdrôtové telefóny so dockmi .
Obrázek
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ISDN Telefónná linka

Příspěvek od <big>lama »

Bohužel jsem nic takového nikdy nedělal, ale zkus spíš zavolat na T-com a tam by ti mohli poradit ;)
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ISDN Telefónná linka

Příspěvek od Fifi »

MSN čísla Ti sdělí ISP. Ve zkratce se jedná o technologicky velmi jednoduché (a dnes již zastaralé) řešení ústředny. Každé číslo, může být přehazováno na jinou klapku. Udivuje mne, že dnes ještě někdo uvažuje o použití čistě ISDN linky. Ještě bych pochopil ADSL over ISDN a k operátorovi třeba SIP trunk.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“