Opera 11

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
TomTom
Začátečník
Začátečník

Re: Opera 11

Příspěvek od TomTom »

beardie píše:mam v poslednej dobe problem s operou 11, nechce mi nacitat gmail, nacitanie sa zastavi tesne pred koncom toho progress baru...

nejake napady?
Taky se mi to stávalo i na více pc, ale cca poslední týden ok. Nevím čím to je. Mám operu 11.01.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

prave, ze mne sa to sem-tam stavalo, refreshol som stranku a potom to nacitalo, teraz nepomoze ani vypnutie opery
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

beardie píše:mam v poslednej dobe problem s operou 11, nechce mi nacitat gmail, nacitanie sa zastavi tesne pred koncom toho progress baru...

nejake napady?
A v basic modu to načteš? nebo ani to?
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

Mě to už funguje, ale pokud máš stále problémy. Zkus vyčistit cache prohlížeče. Případně přistupovat na gmail z adresy http://mail.google.com/mail/?nocheckbrowser
Zkusil bych taky aktualizovat flash, i když není zřejmé, jestli to s tím souvisí.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

A taktéž se podívej, jestli jsi do blokovaných stránek nedal něco, co by gmail mohl načítat (jako se mě povedlo kdysi dávno a půl roku jsem na gmail lezl přes IE :D).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

basic ide, ked budem doma, tak to pozrem
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Jednou mi kámoš při přihlašování na jedné stránce dal při výzvě o uložení hesla Nikdy na tomto serveru, čímž smazal moje přihlášení, a teď musím heslo vyplňovat, jak to upravit, aby se opět ptal?
Díky
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

premazal som komplet cookies, skusil aj http://gmail.google.com/gmail?nocheckbrowser a nejde :-/
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

beardie píše:premazal som komplet cookies, skusil aj http://gmail.google.com/gmail?nocheckbrowser a nejde :-/
Když smažeš celou operu - prvně archivuješ, že - pak smažeš vše o Opere tam, kam vede cesta, když napíšeš do adresního řádku: Opera:about... Tak také nic? Toto dělám velmi nerad, ale vždy mi pak vše funguje. Operu znova naistaluji že
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Delarge píše:Na backup (a následnej import) veškerýho nastavení je super tenhle prográmek:

http://my.opera.com/Disco%20Stu/blog/op ... xport-tool
můžu potvrdit že tohle funguje výborně :up:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Tak nám vyšla finální Opera 11.10

Kdo máte rád svůj speed dial, tak si instalaci radši rozmyslete :-D
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jo, SD je krapet... nedomyšlenej, ještě na něm musejí soudruzi zapracovat. co mě dostalo je extrémní rychlost zobrazování stránek, nechápu čím to ale po upgradu to zobrazuje jakýkoli web prakticky instantně :o
ignorelist: kremrole a dezoláti
drp
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drp »

no opera me docela dostala :shock: pouzivam ji uz pul mesica a vsecko naprosto plynule i weby ktere se me inde sekaly a i narocnost na ram je mensi a tet jeste posledni verze zlepsila rychlost takze to je pro me nejlepsi prohlizec . Nechcete nekdo napsat o tem recenzi ?Ja bych rad napsal ale potreboval bych aj nekeho ktery by testoval na jinem pc.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Norové opět potěšily, jen by mohli ještě trochu zapracovat na Speed Dialu.

Mimochodem, chystá se verze 11.50 s podporou HW akcelerace, venku je i experimentální build. Jsem zvědav jak se poperou s implementací, snad to zvládnou bez problémů a ne jako ve Firefoxu 4.0 a Chrome.
drp
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drp »

jj a ohli by aj podporovat x1650pro cos nehrozi :-D a ten novy speed dial jse me docela liby ;-) az si nastavite vsecky strnaky co tam chcete mit tak zrusite zobraszeni teho + a je to nahodou pekne ;-)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Můžete někdo prosím popsat co je na novém Speed Dialu jiného? Používám všechny okýnka včetně klávesových zkratek... tak jestli jít přeinstalovat...
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
drp
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drp »

vic nastaveni a moznost skryti ikony + , atd ;-)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

A to je důvod proč psal Delarge to co psal? Se mi nějak nezdá...
drp
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drp »

to vyskousej nevim co chces vedet :-D
Naposledy upravil(a) drp dne úte 12. dub 2011, 21:24, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“