Ahoj,
máme ve škole Mac Pro s touhle kartou. Momentálně k tomu je CG242W, ale chtěli jsme si porovnat výsledky s CG245W, které také máme k dispozici.
Co jsem tak pátral, GT 120 je přeznačkovaná Geforce 9500. Moc nechápu, proč škola koupila zrovna tuhle verzi Macu. To ale není tak důležité jako zjistit, jestli má podporu 10-bitového výstupu na kanál, aby porovnání bylo samozřejmě relevantní.
Trochu o tom pochybuju:(
Víte někdo odpověď?
Díky, Dvorix
10-bit na GeForce GT 120?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Dvorix
- Začátečník

- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: 10-bit na GeForce GT 120?
100% ne. U Nvidie maj 10-bit jen Quadra. Žádná Geforce. U ATI to samé přes jakýkoliv jiný výstup než Displayport. A i u toho Displayportu to nemam ověřený, jen se to traduje.
- Maxtor
- Začátečník

-
Ted nechci kecat, ale nesly nektery Geforce flashnout na Quadro..? to by mohlo tuhle vec aktivovat.. tazkou by potom samozrejme bylo i to, zda jde pouze o vec FW nebo konstrukce karty jako takove..
- Dvorix
- Začátečník

Slyšel jsem o flash z 8800GT, o nižších nevím. Ale zas tak moc se v grafikách neorientuju. A k tomu pochybuju, že bych měl se školní technikou (jakkoliv bych k tomu měl přístup) dělat takový psí kusy
DOC: pro 10-bit je potřeba právě DisplayPort (našel jsem i možnost duallink DVI a nějaká revize HDMI)
DOC: pro 10-bit je potřeba právě DisplayPort (našel jsem i možnost duallink DVI a nějaká revize HDMI)
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Jo ale naposledy Geforce 6. A tu se ještě bavíme o MAC verzi. Tam je to vše trochu jiné, maj totiž 2x takovou romku a normální PC bios se tam těžko cpe. Na druhou stranu to samé.Maxtor píše:Ted nechci kecat, ale nesly nektery Geforce flashnout na Quadro..? to by mohlo tuhle vec aktivovat.. tazkou by potom samozrejme bylo i to, zda jde pouze o vec FW nebo konstrukce karty jako takove..
Jinak displayport ješ horká novinka. Ve většině případů jde 10-bit přes DVI karty co to podporuje, ala quadro nebo FireGL/Firepro. Displayport osobně nevím, mělo by to jít i na non-profi kartách, jen to nemam otestovaný, protože mi logicky uniká proč by u DVI nutili lidi investovat do extra drahejch karet a u DP to nechali bejt.