Ahoj mám notebook a přeinstaloval jsem s W Vista - na W 7 Ultimate 64bit.
Problém je, že při instalaci ovladače grafické karty GeForce 9600 GT, mi to při analyzování napíše, že ovladač nemůže najít hardware. Zkusil jsem jich opravdu nemálo. Nevíte kde je problém?
Prosím o radu.
Ovladače grafické karty
Moderátor: Loki5567
- Koubesino
- Nováček

-
- Brázda.l
- Mírně pokročilý

Re: Ovladače grafické karty
Ovladače jsou ze stránek výrobce GK? Nebo výrobce notebooku?
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
- Koubesino
- Nováček

-
Ze stránek NVIDIE, takže GK.
- Koubesino
- Nováček

-
Mám notebook Sony vaio
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-
Chtělo by to použít everest na zjištění přesného typu, ať je jistota.
Ve většině případů co bylo kompatibilní na Windows Vista, by mělo fungovat i na Windows 7.
Co tento postup?
In device manager choose your Graphics Controller, next smth like "Update Driver" next smth like "Find drivers on this computer. Install drivers manually" next "Choose driver from the list of already installed" next unchek "Only compared devices". Then choose from the list "NVIDIA" and model name. I choose NVIDIA GeForce 7600 GT and it helped
Bude s angličtinou problém?
Ve většině případů co bylo kompatibilní na Windows Vista, by mělo fungovat i na Windows 7.
Co tento postup?
In device manager choose your Graphics Controller, next smth like "Update Driver" next smth like "Find drivers on this computer. Install drivers manually" next "Choose driver from the list of already installed" next unchek "Only compared devices". Then choose from the list "NVIDIA" and model name. I choose NVIDIA GeForce 7600 GT and it helped
Bude s angličtinou problém?
- Koubesino
- Nováček

-
Problém vyřešen. S angličtinou problém nebyl, ale tím to nebylo, správce zařízení mi kartu nenašel.
Chtělo to jiné ovladače.
Takže kdyby měl někdo podobný problém na této stránce jsou ovladače na notebooky:
http://www.laptopdrivers.net/download/3 ... 64-bit.htm (toto je konkrétně můj)
Děkuji za pomoc
Chtělo to jiné ovladače.
Takže kdyby měl někdo podobný problém na této stránce jsou ovladače na notebooky:
http://www.laptopdrivers.net/download/3 ... 64-bit.htm (toto je konkrétně můj)
Děkuji za pomoc