32bit verzus 64bit - aktivace
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- dragon28
- Nováček

-
32bit verzus 64bit - aktivace
zdravím, mám koupeno windows 7 home premium 32 bit, ale potřeboval bych přejít na verzi 64bit, půjde mi to aktivovat na licenci kterou jsem zakoupil na tu 32bit verzi ??
- Lokomotiva
- Začátečník

Re: 32bit verzus 64bit - aktivace
A co tě k tomu přechodu nutí?
Velmi pravděpodobně to možné bude, ale když už máš legální systém, myslím, že tím legálnosti pozbude.
Nechceš si to napřed vyzkoušet?
1 měsíc bez aktivace je legální.
Uvidíš, jestli je to opravdu tak nutné opustit 32-bit a jestli je 64-bit přínos.
Velmi pravděpodobně to možné bude, ale když už máš legální systém, myslím, že tím legálnosti pozbude.
Nechceš si to napřed vyzkoušet?
1 měsíc bez aktivace je legální.
Uvidíš, jestli je to opravdu tak nutné opustit 32-bit a jestli je 64-bit přínos.
- dragon28
- Nováček

-
jen potřebuju vědět jestli to na ten štítek pude aktivovat a bude to dál legální
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-
Ano, půjde to.
Je nutné si jen zažádat o 64bitové médium nebo si jej sehnat pro instalaci.
Může se stát, že nepůjde aktivace přes internet, takže bude nutné zavolat na aktivační linku.
Je nutné si jen zažádat o 64bitové médium nebo si jej sehnat pro instalaci.
Může se stát, že nepůjde aktivace přes internet, takže bude nutné zavolat na aktivační linku.
- dragon28
- Nováček

-
děkuji moc, tohle přesně jsem potřeboval vědět, a instalační médium není problém - známý má
diky
diky