Jak automaticky vynutit vypnuti win 7

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Chipoun
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jak automaticky vynutit vypnuti win 7

Příspěvek od Chipoun »

Zdravim
Mam dotaz. Pouzivam program teamviewer a ovladam sve domaci htpc odkudkoliv. Funguje skvele. Dale mam nastaveno wake on lan, takze si muzu odkudkoliv treba pres telefon pc zapnout at se k nemu muzu pripojit. Problem ale nastava u vypinani pc. Kdyz pres teamviewer kliknu na start a pote na vypnout. Tak mi vetsinou pocitac ukonci spojeni (logicky) ale pak se nevypne a zustane viset na programu teamviewer a ceka na potvrzeni na vynutit vypnuti nebo storno. A to na dalku nijak neodklepnu. Proto bych potreboval, at se pocitac nepta jestli vynutit vypnuti. Ale proste ho vynuti automaticky.jde to nejak udelat? Nemate zkusenosti?

diky
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Jak automaticky vynutit vypnuti win 7

Příspěvek od Brázda.l »

shutdown.exe -s -f
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
ivanhw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ivanhw »

2 Chipoun:
ty vypinas ten htpc jako bys byl u nej. Ale TV ma (myslim v horni liste) taky polozku na vypnuti toho vzdaleneho PC, ne?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Urcite tam na to neco je.. ja TV ted nejakou dobu nevidel, ale vim, ze jsem to v pohode nejak delal..
Chipoun
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chipoun »

No já tam vypnutí počítače nevidím. Je tam restart, uzamknutí a ctrl + alt + del kombinace. Ale vypnutí počítače vážně nevidím :-(
INTEL Core 2 Duo E6300, GB 965P-DS4, Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 PRO 256MB, CORSAIR 2x512MB DDR2-800MHz, Seagate HDD 250GB SATAII, Seagate HDD 200GB PATA 100, NEC 3520, SEASONIC S-12 430W
Chipoun
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chipoun »

Zatím jsem to vyřešil pomocí souboru bat na plochu který obsahuje příkaz "shutdown.exe -s -f"

:-)

To je pro mě dostačující řešení. Díky za rady. Ale kdyby bylo něco elegantnějšího, tak dejte vědět prosím :-)
INTEL Core 2 Duo E6300, GB 965P-DS4, Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 PRO 256MB, CORSAIR 2x512MB DDR2-800MHz, Seagate HDD 250GB SATAII, Seagate HDD 200GB PATA 100, NEC 3520, SEASONIC S-12 430W
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

A co třeba nějaký SW na vypnutí PC?

Třeba toto - http://www.slunecnice.cz/sw/vypinac-qex/
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“