Výběr antiviru - stolni PC
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr antiviru
a ze vsech i placenych vam prijde ktery nejmene narocny a schopny?
- Shit
- Odborník PCT

V současné době patří mezi absolutní špici 2 produkty => Kaspersky a Norton (srovnáno podle abecedy).
- axloth
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

podplacených a různě "ohnutých" testů je bohužel víc než dost, tím spíš když drtivá většina z nich je naprosto neobjektivní
ignorelist: kremrole a dezoláti
- axloth
- Začátečník

-
eh, tak jestli virusbulletin je podplacenej, tak jsem fialova panda
- Shit
- Odborník PCT

Podplacený není, ale použitá metodika je slušně řečeno "zastaralá".
- zombux
- Odborník PCT

i to se vejde do "různě ohnutých". podle mě tyhle grafy absolutně neodráží reálnou (ne)kvalitu daných řešení a připomínají spíš sadu testů aut porovnávaných podle technických parametrů bez jakéhokoli vztahu k reálnému využití daného produktu.Shit píše:Podplacený není, ale použitá metodika je slušně řečeno "zastaralá".
- axloth
- Začátečník

-
vite o lepsim?
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
končí mi licence esetu, tak zvažuju zda hodím i na domácí MS security essentials, nebo zkusím Avast, už se mi nějak nechce prodlužovat licenci
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- zombux
- Odborník PCT

do konce dubna by na PCT měl vyjít srovnávací test antivirů zdarma (tedy, aspoň doufám že se mi to povede do konce měsíce dopsat a odevzdatLOVIT píše:končí mi licence esetu, tak zvažuju zda hodím i na domácí MS security essentials, nebo zkusím Avast, už se mi nějak nechce prodlužovat licenci
- zombux
- Odborník PCT

další "taky test". výsledky některých produktů jsou "zajímavé", až dost podezřele. http://www.av-test.org/certifications.php
zdroj: http://digiweb.ihned.cz/c1-51597450-ces ... nama-jmena
zdroj: http://digiweb.ihned.cz/c1-51597450-ces ... nama-jmena
- czip
- Nováček

-
2 zombux: to bych rekl,
na zakazku casopisu delane testy kterych se mohou ucastnit pouze "schvaleni" vyrobci...
na zakazku casopisu delane testy kterych se mohou ucastnit pouze "schvaleni" vyrobci...
- zombux
- Odborník PCT

výrobci antivirů bohužel zneužívají toho, že skutečně objektivně poměřit konkurenční řešení je v podstatě nemožné - vždycky se to testování musí smrsknout na nějakou výseč reality (omezené množství virů, omezená sada testů, omezená sada činností prováděných s PC atd.). i proto se může v testech pohybovat hodně vysoko i produkt, který je ve skutečnosti k ničemu - v tomhle testu je takových "nemálo".
- Tomme
- Začátečník

-
Ahoj, koupil jsem si novej stroj a resim jakej antivir, neporadite mi, kterej je podle vas spolehlivej a free? Myslite, ze by avast byla spravna cesta?
- zombux
- Odborník PCT

po dokonfigurování (zákaz všemožných otravných popupů, zvuků apod.) a pokud ti nevadí že se to jednou ročně musí přeregistrovat, tak ano.Tomme píše:Ahoj, koupil jsem si novej stroj a resim jakej antivir, neporadite mi, kterej je podle vas spolehlivej a free? Myslite, ze by avast byla spravna cesta?
- zakin
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
moje volba je Vipre a zone alarm security ( nejlepsi wirewall)
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
vipre se propadl na 9te misto xD asi stahnu BitDefendera xD
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
vipre se propadl na 9te misto xD asi stahnu BitDefendera xD
- Javo26
- Začátečník

-
Nechtěl jsem zakládat nové téma a tak to píšu zde:
Sem tam používám program Spybot - Search & Destroy a pokaždé, když dám spustit kontrolu, tak se mě to ptá na tohle:
Zatím jsem pokaždé dával No a chtěl bych se zeptat, zda nebude lepší dát Yes a co to udělá. Děkuji.
Sice jsem si to přeložil, ale pořádně ani nevím co jsou to Temporary files.
Sem tam používám program Spybot - Search & Destroy a pokaždé, když dám spustit kontrolu, tak se mě to ptá na tohle:
Sice jsem si to přeložil, ale pořádně ani nevím co jsou to Temporary files.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
dej klidně yes, akorát ti program hlásí, že vymazáním dočasných souborů(prostě všelijaký soubory instalací, systému a programů, co jsou dočasně nutný, většinou po restartu OS jsou zbytečný a zabíraj místo) se urychlí vyhledávání spywaru
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Javo26
- Začátečník

-
Ok, díky moc.
- axloth
- Začátečník

-
Ma nekdo zkusenosti s Outpost Security Suite free? Privatefirewall me uz trochu prudi...