Rage - novinka od id Softu
Moderátor: Baneshee
- kotas
- Středně pokročilý

Re: Rage - novinka od id Softu
Perfektní HD video: http://www.gametrailers.com/video/quake-con-rage/38582
O tom, že jsou ID herní bohové, není žádný pochyb..nevím o hře, která by vyšla z ID a byla vysloveně špatná..
O tom, že jsou ID herní bohové, není žádný pochyb..nevím o hře, která by vyšla z ID a byla vysloveně špatná..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Super, to video už jsem rok a půl neviděl

Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
ja si nemuzu pomoct ale trosku pridat neco na grafice a pripomina mi to boarderlands...
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
E3 video http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=37074&r=top
Pripomina mi to borderlands.Jinak grafika prumer-asi to hral na konzoli.
Pripomina mi to borderlands.Jinak grafika prumer-asi to hral na konzoli.
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To proste je Borderlands nebo blbe vidim. Prostredi, mutanti, celkova vizualni stylizace. Jsem si napoprve myslel, ze jsem se na Gamespotu preklikl a spustil video z nejakeho datadisku k BL
Ale bral bych to jako plus, protoze Borderlands je skvela a imho tak trosku nedocenena hra.
Ale bral bych to jako plus, protoze Borderlands je skvela a imho tak trosku nedocenena hra.
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- T1ger
- Začátečník

-
Ja by som rad "ozivil" tuto temu kedze sa na nu velmi tesim. A popri Mass Effectu 2, Skyrimu a Battlefieldu je mojou najocakavanejsiou hrou tohoto roka.
Pridavam video z gameplaye(PECKA): http://www.gametrailers.com/video/dead-city-rage/712960
+ dalsie atmosfericke video: http://www.gametrailers.com/video/untet ... age/710644
Pridavam video z gameplaye(PECKA): http://www.gametrailers.com/video/dead-city-rage/712960
+ dalsie atmosfericke video: http://www.gametrailers.com/video/untet ... age/710644
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
- Maxtor
- Začátečník

-
Netvrdim, ze na to nejsem zvedav, ale kdyz vidim ty automobilove mezihry, nebo jak to nazvat, zacinam se na*irat.. dete uz vy konzolovi dementi do p*ele.. jakoze ted to nikdo neberte osobne, ale zmrsili jste nam kompletne cely herni trh a pohrbivate jednu firmu za druhou.. 
Ja vim.. trochu drsna glosa, ale posledni dobou uz k temhle hernim mechanismum zacinam mit vztah, jako Francouz k lidem ze stredniho vychodu..
Ja vim.. trochu drsna glosa, ale posledni dobou uz k temhle hernim mechanismum zacinam mit vztah, jako Francouz k lidem ze stredniho vychodu..
- Xnovic
- Začátečník

IDTech5 engine : Před dvěma lety o něm psali, jako o pokořiteli CryEngine 2.
Bohužel s těch několika videí mám pocit, že to bude jako u Crysis 2. Konzole se podepisují
Každý engine od ID byla revoluce Doom-Quake-Quake III-Doom 3 a tam to skončí? Bude Rage a nedejbože Doom 4 jen další "konzolovka"?
Mě jako člověku, který je s ID už od dob Wolfa 3D se z toho chce pomálu brečet!
Po Crysis 2 nebudu už tak naivní.
Bohužel s těch několika videí mám pocit, že to bude jako u Crysis 2. Konzole se podepisují
Každý engine od ID byla revoluce Doom-Quake-Quake III-Doom 3 a tam to skončí? Bude Rage a nedejbože Doom 4 jen další "konzolovka"?
Mě jako člověku, který je s ID už od dob Wolfa 3D se z toho chce pomálu brečet!
Po Crysis 2 nebudu už tak naivní.
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- Maxtor
- Začátečník

-
Presne na tohle narazim.. je to jako kdyz slysim od Microsoftu reci o jejich novem Flight Simulatoru (Flight).. chceme letani zpristupnit masam.. ten pocit prostoru.. aby si to clovek opravdu uzil.. hura.. par dni na to vyjde zprava o rozpusteni puvodniho tymu a je jasne co bude Microsoft Flight..
Nejde jen o engine a o to, ze konzole uz rok vubec nechapou, co je to PC grafika, ale prusvih je proste v tom, ze prumerny americky konzolovy hrac je orangutan s IQ 80.. nelze ho tedy stimulovat propracovanosti pribehu, detaly v hernich principech.. on proste plati penize a myslet nepotrebuje.. tak ho zasypeme kazdorocne tisicem stupidit a takhle to dopada.. obavam se, ze presne jak jsi napsal.. bude to jako s Crysis 2.. nebude to vylozene sra*ka, ale nejaka super uzasna pecka taky ne..
Nejde jen o engine a o to, ze konzole uz rok vubec nechapou, co je to PC grafika, ale prusvih je proste v tom, ze prumerny americky konzolovy hrac je orangutan s IQ 80.. nelze ho tedy stimulovat propracovanosti pribehu, detaly v hernich principech.. on proste plati penize a myslet nepotrebuje.. tak ho zasypeme kazdorocne tisicem stupidit a takhle to dopada.. obavam se, ze presne jak jsi napsal.. bude to jako s Crysis 2.. nebude to vylozene sra*ka, ale nejaka super uzasna pecka taky ne..
- Xnovic
- Začátečník

Ať Rage sprzní jak můžou! Klidně, ať je z něj "béčko" s hnusnou grafikou!
Ale ať Doom 4 stojí za to!
Mno uvidíme. Třeba jejich obě hry budou stát za to. Přeci jen se tu bavíme o božstvu!

Ale ať Doom 4 stojí za to!
Mno uvidíme. Třeba jejich obě hry budou stát za to. Přeci jen se tu bavíme o božstvu!

CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hele Maxtore, já to chápu, a měl jsem stejne názor jako ty, dokud neslyšim čísla typu, že Mafie se prodalo na PC asi 100K kusů nebo, že Fallout New Vegas, tzn.nový zastupce kvalitních, inteligentních RPG, prodal na konzolích asi 3 mil. a na PC zase s bídou pár set tisíc...
Kdyby ty čísla byly naopak, myslíš, že by se všechno dělalo pro konzole? Holt všechny přesvědč, ať si kupujou nový PC hry za plnou cenu (to budeš muset udělat i v mym případě, protože jsem to udělal naposledy s Warcraftem III, edit: a se Zaklínačem...).
ad.Rage: krásná grafika, nepříliš zajímavá hratelnost. Onehdá vyšlo video s demonstrací mise mezi nějakejma akrobatickejma mutantama, redaktoři z toho byly úplně navětev a já nechápal - bylo to větší koridor jak CoD, akorát bez skriptů. Tohle už vypadá líp, min.atmosféricky a konec konců, další CoD klon s omezením na 2 zbraně atd.nepotřebujeme. Doufám v maximum volnosti.
Kdyby ty čísla byly naopak, myslíš, že by se všechno dělalo pro konzole? Holt všechny přesvědč, ať si kupujou nový PC hry za plnou cenu (to budeš muset udělat i v mym případě, protože jsem to udělal naposledy s Warcraftem III, edit: a se Zaklínačem...).
ad.Rage: krásná grafika, nepříliš zajímavá hratelnost. Onehdá vyšlo video s demonstrací mise mezi nějakejma akrobatickejma mutantama, redaktoři z toho byly úplně navětev a já nechápal - bylo to větší koridor jak CoD, akorát bez skriptů. Tohle už vypadá líp, min.atmosféricky a konec konců, další CoD klon s omezením na 2 zbraně atd.nepotřebujeme. Doufám v maximum volnosti.
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- elcrys
- Začátečník

Tak jsem shlédl nový trailer a mám dost silný pocit jednou viděného. Vypadá to, že Carmack měl zase "inovátorskou" chvilku a vykradl každou hru, co mu přišla pod ruku. Navíc, i když byl trailer renderovaný v enginu hry (předpokládám max detaily), tak grafika dost nic moc. Asi jsem neměl věřit těm velkohubým prohlášením při představení tohohle projektu.
- Maxtor
- Začátečník

-
No to pozor.. hra asi bude takova splacanina, ale technologicky by mela prinest dost zajimavy engine..
- siddhi
- Začátečník

-
Tak všechny trailery jsou z konzolovou grafikou, PC verze má mít textury s vyšším rozlišením a kdo ví co ještě. Jinak pokud ti tam něco připomíná nějakou současnou hru, tak určitě nejde o nic vykradeného, vzhledem k tomu, že Rage se vyvíjí již min. nějakých 5let.elcrys píše:Tak jsem shlédl nový trailer a mám dost silný pocit jednou viděného. Vypadá to, že Carmack měl zase "inovátorskou" chvilku a vykradl každou hru, co mu přišla pod ruku. Navíc, i když byl trailer renderovaný v enginu hry (předpokládám max detaily), tak grafika dost nic moc. Asi jsem neměl věřit těm velkohubým prohlášením při představení tohohle projektu.
V každém případě to vypadá že celý engine i na PC bude dosti nenáročný. Vydavatel zveřejnil na svém blogu HW požadavky, které teda ale vypadají dosti podezřele:
Minimum:
Processor: Intel Core 2 Duo or Equivalent AMD
Memory: 2GB
Hard Disk Space: 25GB
Video Card: GeForce 8800, Radeon HD 4200
Recommended:
Processor: Intel Core 2 Quad or Equivalent AMD
Memory: 4GB
Hard Disk Space: 25GB
Video Card: GeForce 9800 GTX, ATI Radeon HD 5550
http://www.bethblog.com/index.php/2011/ ... uirements/
- keistown
- Žlutá karta

-
Doufam ze to bude stylem Borderlandu.
Inventar, hodne itemu, questy, levleni postavy, neskodily by rozhovory, vetsi otevreny svet, bez tam a tam, vyres tohle, rad se tam vratim pozdeji a uvidim nejakou zmenu, tak se na to budu tesit.
Pokud to bude strilecka 1-9 devet zbrani a bez koridorem a strilej, tak si to muzou strcit za klobouk, na to tu mame 4 naprosto stejny CoD a hromadu dalsich koridorovek.
Inventar, hodne itemu, questy, levleni postavy, neskodily by rozhovory, vetsi otevreny svet, bez tam a tam, vyres tohle, rad se tam vratim pozdeji a uvidim nejakou zmenu, tak se na to budu tesit.
Pokud to bude strilecka 1-9 devet zbrani a bez koridorem a strilej, tak si to muzou strcit za klobouk, na to tu mame 4 naprosto stejny CoD a hromadu dalsich koridorovek.
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Mě to podle nových videí hodně připomíná styl a prostředí FallOut 3, ale více akčnější.......
- zombux
- Odborník PCT

to doufám ne, protože v momentě kdy jsem zjistil že se mobové objevujou pořád dokola v už jednou vyčištěných místech, hra šla okamžitě z disku pryč.keistown píše:Doufam ze to bude stylem Borderlandu.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- keistown
- Žlutá karta

-
Zrovna tohle jsem nemyslel, Borderlandy byly "prej" Mad Max meets Diablo, proto ten respawn.
Myslel jsem spis to co jsem vypsal.
Borderlands pro me byly vic falloutem nez F3. To samy bych rad od Rage, jednoduchy strilecky mi nic nerikaj.
Btw, co na tom tak vadilo ?
Myslel jsem spis to co jsem vypsal.
Borderlands pro me byly vic falloutem nez F3. To samy bych rad od Rage, jednoduchy strilecky mi nic nerikaj.
Btw, co na tom tak vadilo ?
- zombux
- Odborník PCT

nesnáším to, to je všechno
jinak ta hra vypadala celkem nadějně a bavila mě, ale tohle mě prostě dovede rozzuřit... diablo je úplně jiný žánr
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Mayhem(cz)
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Respawn nepřátel v borderlands má smysl ,vždyt' si likvidací nepřátel zvyšuješ i úroveň postavy.Takže já napak uvítam hru ve stylu borderlands,ale podle videí ,to vypadá na obyčejnou střílečku s rpg prvky.zombux píše:nesnáším to, to je všechnojinak ta hra vypadala celkem nadějně a bavila mě, ale tohle mě prostě dovede rozzuřit... diablo je úplně jiný žánr
Intel Core i5-3570K +Cooler Master Hyper N520| MB> ASUS P8H77-V LE (bios 1301) |
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor