notebook sony vaio vgn-sz2hp/b

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
marao
Červená karta
Červená karta

notebook sony vaio vgn-sz2hp/b

Příspěvek od marao »

Ahojte vlastním tento notas a nainstaloval jsem si win 7, všecko jelo normálně a po nějakém měsíci používání mi zmizlo v liště na baterce možnost upravit jas monitoru? Nevíte čím to nebo kde to aktivovat?
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: notebook sony vaio vgn-sz2hp/b

Příspěvek od Sheep-Master »

a v ovládacích panelech - HW a zvuk - centrum nastavení mobilních zařízení do jde měnit?
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
marao
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od marao »

Sheep-Master píše:a v ovládacích panelech - HW a zvuk - centrum nastavení mobilních zařízení do jde měnit?
ne ani tam to nejde
veigy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veigy »

Mám také Sony VAIO a ty mají velice specifický návrh hardwaru a proto třeba i neškodně tvářící se program Event service nebo Setting utility ti může zapříčinit ovládání jasu. Popřemýšlejte, zda jste neodinstaloval nějaký program v poslední době, protože nevím přesně jaké jsou potřeba k běhu FN kláves se kterými je právě funkce měnění jasu spojená. Další věc, co mě napadá je ještě nainstalování novějších, alternativních nebo upravených ovladačů na grafickou kartu.
STESTS
Nováček
Nováček

Příspěvek od STESTS »

Ahoj,
zrovna se mi dostal do ruky stejný notebook, drivery jsem na W7 32bit dostal všechny.
Nejde ale regulovat jas a hlasitost, jsou to ty tlačítka FN+něco
Má to na svědomí asi vaio control center, ale ten nelze nainstalovat na W7
Jak si to tam prosím dostal?
Fungovalo to vůbec?
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“