Catalyst 11.3 WHQL (8.831.2) - 08/03/2011

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Catalyst 11.3 WHQL (8.831.2) - 08/03/2011

Příspěvek od Krteq »

Varimathras píše:tak mi nejdou vůbec zpustit. Instalace proběhne, ale při startu pc vůběc nenaběhnou a když je chci spustit přes start a programy tak jen dvakrát blikne kurzor a nic, :sad:
Mluvíme o ovladačích nebo o kontrolním centru (CCC)? Ovladače se nikde nespouští, ty inicializuje OS. Co nejde spustit?
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

Asi jsem to blbě napsal, ovladače jsou v pořádku, CCC nejede.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

V tom případě mrkni do tohoto vlákna - Catalyst Control Center - nemoznost spustenia
Bobos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bobos »

Ahoj,
mně pomohlo tohle. Ztáhněte CCleaner ve verzi 305 postupujte podle tohoto návodu - bohužel v angličtině. Pomohlo mi to, trápil jsem se s nefunkčností CCC asi týden.

I had the exact same problem, Catalyst Control Center won't open.
Did the below steps and it works fine now.
1.I went to AMD website ... http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
2.Downloaded and Saved to my desktop the “Full Catalyst Software Suite (Recommended)” for my PC and suitable for my Win 7 64-bit operating system (For now, it's ATI Catalyst version 10.2 ...about 71.3MB).
3. After saving the full Catalyst Suite to my desktop,
I next, Downloaded/Installed/Opened Ccleaner from ... http://www.piriform.com/ccleaner/u [...] 111&l=1033 ... (for now, it's version 2.29)
4.Clicked Analyze.
5.Ran Cleaner to delete the analyzed files.
6.Rebooted PC.
7.Opened Ccleaner again after reboot.
8.Clicked Tools (left column).
9.Clicked (highlighted) "Catalyst Control Center" (available in my system) and clicked Run Uninstaller (right column).
10.When uninstall was completed, then next, I uninstalled "ATI Catalyst Install Manager".
11.(if "Catalyst Control Center" is not in Ccleaner, go directly to "ATI Catalyst Install Manager" and uninstall it using CCleaner as in #9 above).
12.NEXT, I opened (2-clicked) my downloaded “Full Catalyst Software Suite” that I downloaded to my desktop earlier.
13.UNINSTALLed everything by checking the “UNINSTALL” button ... DID NOT install yet ... there are still elements, like driver, not cleaned out yet by Ccleaner. Followed the steps of the Catalyst Suite and uninstalled everything, including the driver.
14. When done, rebooted PC.
15.Again, as in #12 above, I opened my downloaded “Full Catalyst Software Suite” that I downloaded to my desktop earlier.
16.This time, I INSTALLED the whole Suite by checking the INSTALL button ... installed everything.
18.Rebooted and my Catalyst Control Center worked great ... exactly as it should.

Hodně zdaru a dejte vědět, jestli Vám to pomohlo.
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

Ani ň. ve správci úloh se na pár vteřin objevilo ccc.exe, ale samo to zmizelo a prostě to nejede. To je jedno prdím na to. Ovladač funguje a třeba až nainstaluju sedmičky tak se to nějak vyřeší.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“