Právě jsem při doměřování výsledků pro Iometer narazil na to, že je k dispozici nový firmware.
Rozdíl ve výkonu je 2-5 % podle aplikace/benchmarku máte někdo reálné zkušenosti?
//edit: http://www.techpowerup.com/forums/showt ... p?t=141274
Nový firmware Intel SSD G2 (2CV102M3) - zkušenosti?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nový firmware Intel SSD G2 (2CV102M3) - zkušenosti?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- LtK
- Začátečník
Re: Nový firmware Intel SSD G2 (2CV102M3) - zkušenosti?
Ja som ho nahodil, pocitový rozdiel rýchlosti veškerý žádný...
V AS SSD Benchmarku je to cca rovnaké. Povedal by som, že výsledky sa na firmware HD len doťahujú. U mňa teda 5% navyše ani náhodou.
Výrazný pokles výkonu bol keď som spustil benchmark hneď po vyčistení Intel toolboxom. Stačilo cca 5 minút počkať a už to bolo OK.
Ale zase keď tam sú nejaké úpravy na životnosť, tak prečo nie...
V AS SSD Benchmarku je to cca rovnaké. Povedal by som, že výsledky sa na firmware HD len doťahujú. U mňa teda 5% navyše ani náhodou.
Výrazný pokles výkonu bol keď som spustil benchmark hneď po vyčistení Intel toolboxom. Stačilo cca 5 minút počkať a už to bolo OK.
Ale zase keď tam sú nejaké úpravy na životnosť, tak prečo nie...
i5 3570K, Asus Maximus V Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, NVidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový firmware Intel SSD G2 (2CV102M3) - zkušenosti?
Můj jediný postřeh se týká změny v Iometeru:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.