Nevíte někdo, jak vydolovat kontakty z polomrtvýho telefonu?
Telefon se připojí k pcsuite, ale když chci zálohovat data, tak mi to řiká, že ho mám přepnout do jinýho režimu. To samozřejmě nejde, protože je bez displaye a bez klávesnice.
Keby si videl aspoň stlačiť "C"ko (mazacie), tak cez A2Uploader nieje problém nájsť kontakty, môžem sa mrknúť na path. Ale keď vravíš, že je bez klávesnice, uff. Ja mám podobný problém s K610 - odtrhnutý konektor klávesnice z mobo. Soft ovládajúci telefon som bohužiaľ nenašiel ...
//USB je potrebné prepnúť do režimu "Telefon". Keby ti fungovala klávesnica, tak podľa videí W902 nieje problém zistiť cestu, ako sa tam dostať aj naslepo
Naposledy upravil(a) RiCK dne stř 27. dub 2011, 21:36, celkem upraveno 1 x.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Existing patche s ktorymi rozbehas fon aj bez simky Mrkni sa na se-tuning.cz
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.