ArmA 2 - technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: ArmA 2 - technická stránka hry

Příspěvek od winter.ondra »

AI v Arme II je takove vselijake. Nekdy udela vylozenou blbost a nekdy si na tebe pocka:) A je jen jedna verze dabingu :!: Amici mluvi anglicky a Cernorusove cesky. Verze hry se lisi akorat jazykem titulku.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Ako sa prejavuje v hre ta ochrana FADE ? Aj v Arme 1 ? Viem o zlom miereni, o premene na vtaka..

Prejavuje sa ta ochrana aj nejako inac ? Napr v umelej inteligencii ?
vinniczech
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vinniczech »

ahoj. jak myslíte že mi pojede arma 2 na Athlon XP 2,4ghz 3300? ;2gb ddr 500mhz; radeon 3850 512mb agp, Epox 8RDA3+ ? narazil jsem na video s radeonem 3850, ale nevím jak by obstál athlon xp-M 2,4ghz oproti pentiu 4 s HT na 3ghz. http://www.youtube.com/watch?v=eht2clm2t68
please wait... rebuilding
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

No na nejake hodne nizke detaily a rozliseni by se to mohlo jeste pohybovat, ale pozitek ze hry bude asi nulovej. Na my sestave to misty docela zadrhava. Ta hra potrebuje idealne Core i7 :-D
vinniczech
Začátečník
Začátečník

no na tom videu hraje na low, ale ta grafika se mi i tak moc líbí. vypadá to jako starej dobrej flaspoint se shaderama :D nemám rád dnešní přeplácanou grafiku :|
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Myslim, ze uplny low to neni. Na upny low to vypada jak starej flashpoint. Pokud ti staci 15-20 fps (podle videa), tak ok :-D Nicmene jakmile se dostanes nekam do mesta a trochu vic AI, budes si najednou prohlizet screenshoty.
vinniczech
Začátečník
Začátečník

prohlížet screenshoty :D bude to to samý, jako když sem hrál dřív flashpointa na duronu 700mhz. taky samý screenshoty :lol: připomenu si starý časy :mrgreen:

edit: vážně přemýšlím o core 2 duo a mám možnost mít intel P35 desku. jenže má PCI-E verzi 1.1 asi. 2 to neni. Zájjímá mě, když je Arma 2 tak náročná, jestlí jí ten PCI-E 1x ovlivní. třeba kdybych měl v budoucnosti radeona 6850 :razz: :D
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Arma II je hodne zavisla na procesoru a myslim, ze PCIex 1.1 vs 2.0 je znatelny rozdil tak 10 - 20% (podle hry)

Mrkni sem:
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry ... mni-naroky
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“