Už v listopadu tohoto roku (18.11.2011) vyjde další ze série NFS, opět zřejmě dost akrádová. Vyrábí ho studio Black Box, kteří stojí například za dílem Undercover.
Jsem zvědav co z toho vyleze, podle traileru to vypadá dost arkádovitě ale snad se dočkáme i nějakého slušnějšího příběhu. Moc od toho nečekám, třeba o to víc překvapí.
A další promarněná příležitost..kolik už jich bylo..7? Sakra ať už udělaj pořádnej nástupce NFS3, engine a zpracování jízdy z Shift a koncept NFS3 s troškou TDU2. Na tyhle arkádový blbosti (kór od black boxu) nejsem zvědavej :/ (uvědomuju si že o hře nic nevíme, ale že to bude arkáda bez pohledu z auta se vsadím).
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Tak své lidi si najde. Já budu první Já snad ještě žádné NFS nevynechal. Ale jinak kdybych měl srovnat NFS a TDU tak obě hry jsou sice trochu rozdílné ,ale v TDU ovládání auta oproti SHIFT 2 nic moc, rozbíjení auta nic vletíte ve 200km/h do baráku a autu nic není max se trochu oškrábe či trochu zmačkne plech, když prčí stěrače nestírají, prostě ovládání a celkové zpracování auta nanic. Kdyžto SHIFT 2 auto super krajina super ,ale zase nemáte tak uvolněnou jízdu jako v TDU. Proto tu jsou obě tyto hry a chvilku hraji to a pak zas to prostě není co řešit
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
No tenhle thread není moc na porovnávání, ale když chci hrát něco na volantu, tak Shift 2, pokud něco na gamepadu, tak jedině super-arkádové Split Second na které poslední Hot Pursuit nemá a tohle mít asi taky nebude.
Vlastimil91 píše:No split second mi přišel taky na ovládáni a poškození auta hroznej ,ale jinak slušná hra. Hej má člověk na výběr takže není co řešit.
tak zrovna split second sem zamitnul po 10 sekundach hry...koukam koukam a ...kde mam sakra tachometr? zavodni hra bez tachace? tak to ne...
tyhle NFS nevypadaj az tak spatne,nevim proc vsichni odsuzujou arkadovost,me se to libi
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
No to je fakt ten tam není no. Takže ani nevím v kolika jsem vjel do zatáčky a jestli mám přidat či to je ok. No já jsem ten titul otočil ,ale že by mě to nák chytlo jako TDU2 či SHIFT 2 se říct teda nedá.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
A už je to tady zase... Zase se bude u her koukat na DX11 a pokud nebude mít, tak se ohrne rypák. Proč? Ukažte mi nějaký velký rozdíly a neřikejte mi, že se v DX9 nedá udělat kvalitní grafika
Mě o ten DX11 osobně nejde napsal jsem to jen tak že když bude stát na stejnem enginu jako Battlefield 3 tak že by ho mohla mít. Jinak já snad ještě nevyděl nějaký razantní rozdíl mezi DX9-10 vs. DX11 je to celkem nulové akorát to ubírá FPS.
Proč neudělají remake Porsche, to byly jediný Needy, který mě neodpudily dementní arkádou.
Ach jo, když jsem náhodou našel origo CD, tak jsem sice hru nainstaloval, ale v Normandii je bug, který se mi nepovedlo odstranit