zdravím, mám menší problém s tímto diskom , je na ňom nainštalovaný Win7 Ultimate x64 a včero keď som púštaľ film z ext disku tak celý systém zamrzol takže som ho natvrdo reštartoval a pred bootvaním mi vypísalo že chýba súbor winload.exe a nech spustím opravu z inštalačného DVD , keďže som nemal DVD po ruke tak som vytiahol kábel zo zdroja a znova ho zapojil a systém nabehol v pohode , problém nastal nasledujúce ráno keď znova vypísal že chýba ten súbor a tak som vložil DVD a pri oprave vypísalo nejakú chybu a keď tam chcem znova preinštalovať win tak sa disk tvári ako 8mb takže naň nejde naištalovať win a keď spustím win z iného disku tak vo windowse nie je videť ale v diskparte áno ale má len veľkosť 8mb ... nejaké nápady ako to spraviť?
a ešte zvýšok zostavy : AMD athlon x2 4600+ , MSI k9n sli, kingston t1 2x2gb, enermax 525w, 8800gt
Intel x25-v
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- karci222
- Nováček
-
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Intel x25-v
Vlož ho do PC, které ma SATA s podporou AHCI, flashni mu poslední firmware ze stránek Intelu, odstraň všechny oddíly přes příkazový řádek
Pusť se do nové instalace.
Kód: Vybrat vše
diskpart
list disk
select disk xxx (číslo SSD disku)
clean
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- karci222
- Nováček
-
najnovší firmware som tam mal, to cez príkazovy riadok som spravil ako prvé len som pokračoval rovno ho tam aj sformátoval, na doske s AHCI robí to isté ... nakoniec som ho včera dal na reklamačku (nech sa oni s tým se*u ) , aj tak ďakujem
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To je celkem blbé. I po smáznutí to ukazovalo kapacitu 8 MB? Jinak gl s reklamací.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- karci222
- Nováček
-
áno, po príkazoch clean a potom format a po následnom reštarte sa zasekol boot pri obrazovke s nápisom Strating Windows, keď som ho pripojil až keď som bol vo Windowse tak vo windows prieskumníku sa nedetkoval ale v diskparte áno ale len ako 8MB - tak som ho následujuci deň zasienol pekne na reklamáciu