Intel x25-v

Vše kolem disků bez pohyblivých částí - SSD, flash, nand, atp.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
karci222
Nováček
Nováček

Intel x25-v

Příspěvek od karci222 »

zdravím, mám menší problém s tímto diskom , je na ňom nainštalovaný Win7 Ultimate x64 a včero keď som púštaľ film z ext disku tak celý systém zamrzol takže som ho natvrdo reštartoval a pred bootvaním mi vypísalo že chýba súbor winload.exe a nech spustím opravu z inštalačného DVD , keďže som nemal DVD po ruke tak som vytiahol kábel zo zdroja a znova ho zapojil a systém nabehol v pohode , problém nastal nasledujúce ráno keď znova vypísal že chýba ten súbor a tak som vložil DVD a pri oprave vypísalo nejakú chybu a keď tam chcem znova preinštalovať win tak sa disk tvári ako 8mb takže naň nejde naištalovať win a keď spustím win z iného disku tak vo windowse nie je videť ale v diskparte áno ale má len veľkosť 8mb ... nejaké nápady ako to spraviť?

a ešte zvýšok zostavy : AMD athlon x2 4600+ , MSI k9n sli, kingston t1 2x2gb, enermax 525w, 8800gt
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Intel x25-v

Příspěvek od -HoNY- »

Vlož ho do PC, které ma SATA s podporou AHCI, flashni mu poslední firmware ze stránek Intelu, odstraň všechny oddíly přes příkazový řádek

Kód: Vybrat vše

diskpart
list disk
select disk xxx (číslo SSD disku)
clean
Pusť se do nové instalace.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
karci222
Nováček
Nováček

Příspěvek od karci222 »

najnovší firmware som tam mal, to cez príkazovy riadok som spravil ako prvé len som pokračoval rovno ho tam aj sformátoval, na doske s AHCI robí to isté ... nakoniec som ho včera dal na reklamačku (nech sa oni s tým se*u :D) , aj tak ďakujem
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

To je celkem blbé. I po smáznutí to ukazovalo kapacitu 8 MB? Jinak gl s reklamací.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
karci222
Nováček
Nováček

Příspěvek od karci222 »

áno, po príkazoch clean a potom format a po následnom reštarte sa zasekol boot pri obrazovke s nápisom Strating Windows, keď som ho pripojil až keď som bol vo Windowse tak vo windows prieskumníku sa nedetkoval ale v diskparte áno ale len ako 8MB - tak som ho následujuci deň zasienol pekne na reklamáciu :)
Odpovědět

Zpět na „SSD a flash disky“