TP-LINK TL-R402M a WoW

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Wass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

TP-LINK TL-R402M a WoW

Příspěvek od Wass »

Pořídil jsem router TP-LINK TL-R402M, abych mohl mít net na svém PC a zárověn šlo surfovat na notebooku ve vedlejší místnosti. Internet jede na obou PC v pohodě, ale pokud na svém PC spustím World of Warcraft a na notebooku se začne surfovat v jeden čas, tak mi po pár minutách hra přestane běžet, prostě nereaguje s netem. Zkusil jsem tedy přesměrovat porty podle portforwarding.com, ale nepomohlo to. Nevíte někdo, co s tím? Jestli mám ještě někde něco nastavit? Internet mám ADSL od UPC. Děkuji.
Moje webovky > www.wass.ic.cz ;)
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: TP-LINK TL-R402M a WoW

Příspěvek od LiveBomb »

TP-Link :-) Zahodit.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Wass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wass »

To už vim taky, spíš by se hodila rada, co nastavit apod. Případně kdyby to bylo neřešitelný, tak jaký router by byl vhodnou, kvalitnější, náhradou.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

No ono to neresitelny je, ten router proste z nejakyho duvodu umre (maly buffer, etc...).
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Wass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wass »

Ok, tak pokud bych měl koupit novej... tak jakej? V síťařskejch věcech se nevyznam... třeba D-Link DIR-100 nebo Belkin LAN 10/100? Díky.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Thread na vyber tu je, rady sou vicemene porad stejne. Procti :-)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

a to ti ten net umre jen pri surfovani nebo na nem neco stahujes a podobne? myslim ze surfovani by to melo prezit i s shit-routerem. jestli tam ale spustis nejaky torrent nebo zacnes sledovat HD videa na youtube, tak uz je to jina vec.

no ale ta cena toho tveho zarizeni je celkem zarazejici - 200kc, kdyz solidni router stoji kolem 1500. :-/
Wass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wass »

Stačí, aby se na druhém PC zapnul firefox a asi do minuty mi to spadne. S cenou routerů už jsem teď taky chytřejší, aspoň zkušenost do života :)
Wass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wass »

Tak sem dostal k dispozici druhej kus toho samého routeru, zkusil sem ho a všechno OK :o Surfování i wowko zároveň to zvládne v pohodě, no problem. Ani jsem na tom novém nepřesměrovával porty pro WoW, jede to i bez toho :)
Wass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wass »

No tak to zase začlo i na tom druhém... nevim, co víc jinak nastavit, prostě to nejde ani na jednom, takže TP-Link jde pryč.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“