Ahoj , mám menší dilema ... koupit či nekoupit .... potřebuji názor odborníků
LENOVO IDEAPAD G565
Procesor:
AMD Athlon II X2 P340 s frekvencí 2,2 GHz
2x 512 KB L2 Cache
2 jádra
Max TDP: 25 W
Operační paměť:
2 GB DDR3 1066 MHz + 2 GB DDR3 1066 MHz zdarma (instalováno v servisu Lenovo)
2 sloty pro max. 4 GB
Grafická karta:
ATI Mobility Radeon HD5470 s 512 MB vlastní paměti
Displej:
15,6" LCD TFT s LED podsvícením, lesklý
Rozlišení: 1366 x 768 bodů
Pevný disk:
500 GB
5400 RPM
Serial ATA
Mechanika:
SuperMulti DVD-RW DL
Podpora DVD-RAM
Multimédia:
Integrovaná zvuková karta
Stereo reproduktory
Webkamera
Komunikace:
Síťová karta 10/100 Mbit/s
Wireless LAN 802.11 b/g/n
BlueTooth 2.1
Vstupy a výstupy:
3x USB 2.0
1x RJ-45
1x Mikrofon
1x Sluchátka
1x Čtečka paměťových karet 5v1
1x Kensington lock
1x VGA D-SUB
Ovládání:
Klávesnice s numerickou částí (v balení jsou přiloženy kvalitní přelepky s českými znaky)
Touchpad
Napájení:
Li-Ion akumulátor, 6 článků
Výdrž až 3,5 hodiny
Rozměry:
376,8 x 249 x 17,3 - 34,9 mm
Hmotnost:
2,6 kg
Operační systém:
Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
do ntb jsem se na první pohled zamilovala(hlavně do nízké ceny) ,ale pořád se mi nezdají rozměry ntb (zdá se mi širší a vyšší než jsem zvyklá ) nevím ,nezdá se vám ještě něco? ,děkuji za rady ,prosím spěchá
LENOVO IDEAPAD
Moderátor: Don
- B.P.
- Začátečník
-
- B.P.
- Začátečník
-
Re: LENOVO IDEAPAD
+ se mi líbí ASUS A52DE-EX023V ,ale upřednostnuji lenovo(kvůli dříve propíchnutému bubínku -ted mám ucho citlivé na hlasité hučení z pc)
nemáte vy nějaký typ ? na pc do 10 000 kč ? s parametry jako mají tyto dva (+ tichost) ,díky
nemáte vy nějaký typ ? na pc do 10 000 kč ? s parametry jako mají tyto dva (+ tichost) ,díky
- Butch
- Středně pokročilý
Ty Ideapady jsou dost levne zpracovane, co by taky clovek chtel za tu cenu.
Pocitej s tim ze na caste prenaseni to moc neni. Vyvyklaji se ti klouby a ty shit WD Blue HDD co do toho Lenovo dava ti do dvou let taky odejde(zalezi na prenaseni a jak se k tomu budes chovat samozrejme)
Pocitej s tim ze na caste prenaseni to moc neni. Vyvyklaji se ti klouby a ty shit WD Blue HDD co do toho Lenovo dava ti do dvou let taky odejde(zalezi na prenaseni a jak se k tomu budes chovat samozrejme)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- B.P.
- Začátečník
-
co se týče přenášení : nepřenáším (ntb je pořád na stole)
hdd:uvidíme -pakliže se zničí do 2 let budu reklamovat (+ mám vše uložené na ext.hdd)
klouby -nevím..zatím jsem vždy měla ntb s dobrými ,tak uvidím jaké bude mít tento (otevírám ale pc každý den 2x)
jinak vždy se k počítači chovám co nejlépe ,ale preventivně vždy po 2 letech měním za lepší
zítra by měl ntb přijít pak napíšu + a - a zda ho si ho nechám či ho budu vracet (samozdřejmě budu ráda ,když jsem napíše někdo kdo má zkušenosti s tímto notebookem ) díky
hdd:uvidíme -pakliže se zničí do 2 let budu reklamovat (+ mám vše uložené na ext.hdd)
klouby -nevím..zatím jsem vždy měla ntb s dobrými ,tak uvidím jaké bude mít tento (otevírám ale pc každý den 2x)
jinak vždy se k počítači chovám co nejlépe ,ale preventivně vždy po 2 letech měním za lepší
zítra by měl ntb přijít pak napíšu + a - a zda ho si ho nechám či ho budu vracet (samozdřejmě budu ráda ,když jsem napíše někdo kdo má zkušenosti s tímto notebookem ) díky
- Butch
- Středně pokročilý
V tom pripade by to ten nb mohl vydrzet.
Rozhodne lepsi a pevnejsi telo maji Idea pady nez ty jejich EDGE paskvily
Rozhodne lepsi a pevnejsi telo maji Idea pady nez ty jejich EDGE paskvily
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06