Two worlds
Moderátor: Baneshee
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- Mayhem(cz)
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ChrastyII
- Začátečník

Tak nám vyšel nový patch, přidává celé nové město a nové questy, jen škoda, že tu hru už nemám
víc info:
http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/prid ... pc_das.idn
víc info:
http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/prid ... pc_das.idn
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak ja uz mam original dlhsie ale nejak som nemal cas to hrat, po maturitach sa do toho snad pustim. Je to jedine RPG ktore ma spolu so Zaklinacom zaujalo za posledny rok a pol. Hudba je podla mna super a vzdy si ju rad pocuvnem, i pri instalacii i pri menu. Len by ma zaujimalo ci k tomu existuje OST.
EDIT:
OST founded, ci je to ale legal tazko povedat ?
http://gamemusichall.net/music/Two_Worl ... worlds.php
EDIT:
OST founded, ci je to ale legal tazko povedat ?
http://gamemusichall.net/music/Two_Worl ... worlds.php
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- ChrastyII
- Začátečník

- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Two Worlds
tato hra je jeden velky bug, napriklad rovnovahu mam na urovni 47 a zrazi ma na kazdu ranu aj najblbsi vlk sice mi nespravi ziadny dmg ale aj tak je to otravne. Takisto alchymia je strasne bugnuta da sa s nou spravit prakticky nesmrtelnost, ked mate vela bodov na alch. , alebo ako ja, odlozene veci ktore pridavaju na alchymiu, da sa s primitivneho lektvaru na pridanie napriklad +10 zivot +10 sila +10 obratnost spravit taky isty len +50 vsetko a ked ten lektvar zas date prevarit napr s healing potionom tak zas bude +150 a zas date tak +500, +2500 + 5000 kolko len chcete... jakoze dost nepozornost od tvorcov ze nezabranili opakovanemu prevaraniu predmetov ktore uz boli uvarene...
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
- shadow
- Středně pokročilý

Na Steamu je hra ve verzi 1.7., a to tzv. o datadisk rozšířená Epic Edition za 20 Euro. Já jsem z toho zatím docela nadšenej. Takovej dobrej mix akčního a epického RPG. V současné 1.7. verzi hry jsem si žádných bugů zatím nevšiml.
Má to jen jedno specifikum. Zatím žádná hra mně tak netopila grafiku jako tato. Nevím, čím to je. Snad těmi dynamickými stíny..
Má to jen jedno specifikum. Zatím žádná hra mně tak netopila grafiku jako tato. Nevím, čím to je. Snad těmi dynamickými stíny..
show must go on..
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
S tim epickym bych to neprehanel, me to prislo hrozne jednoduche a lehke .... graficky ale pekne
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- shadow
- Středně pokročilý

Jako Epic Edition je označeno to "souhrnné" vydání té hry a má se tím na mysli i zahrnutí datadisku (nebo datadisků, teď nevím, jestli byl jeden nebo dva).
Jinak soubojově jednoduché to je (obzvláště pokud si člověk vybírá protivníky), ale to mě právě docela vyhovuje. Chci si u hry už hlavně odpočinout a zabavit, než abych se trápil nějakou větší nebo až frustrující obtížností a loadováním. A hratelnost to má dobrou, takovou akční. Mně se to líbí a hraje se to dobře. Co více si přát. Možná přeci jen o něco větší výzvu. Ale tu najdu zase v jiných hrách.. A já hlavně rád prozkoumávám podobné RPG světy, takže i proto se mi to líbí. Díky té nelineárnosti a rozsáhlosti světa.
Jinak soubojově jednoduché to je (obzvláště pokud si člověk vybírá protivníky), ale to mě právě docela vyhovuje. Chci si u hry už hlavně odpočinout a zabavit, než abych se trápil nějakou větší nebo až frustrující obtížností a loadováním. A hratelnost to má dobrou, takovou akční. Mně se to líbí a hraje se to dobře. Co více si přát. Možná přeci jen o něco větší výzvu. Ale tu najdu zase v jiných hrách.. A já hlavně rád prozkoumávám podobné RPG světy, takže i proto se mi to líbí. Díky té nelineárnosti a rozsáhlosti světa.
show must go on..
- _DAVE_
- Začátečník

Hrál tuhle hru někdo pod W7-64b?
Vše funguje jak má, až na zvuk. Ticho jako v hrobě. Zkoušel jsem vše, aktualizovat DX, vypínat EAX nebo i režim kompatibility.. Nic nezabírá. Zvukovka je obyč realtek
Je to samo original s patchem 1.7
Vše funguje jak má, až na zvuk. Ticho jako v hrobě. Zkoušel jsem vše, aktualizovat DX, vypínat EAX nebo i režim kompatibility.. Nic nezabírá. Zvukovka je obyč realtek
Je to samo original s patchem 1.7
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.
Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.
Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
- Aros
- Začátečník

Hi Earl,
Mám stejný problém... Krom toho mám rozsypané i labely v menu... Všechno začíná prefixem TranslateMainMenu a případně TranslateOptionsTab apod. To vypadá jako kdyby se tam místo labelu zobrazovalo přímo nějaké jeho jméno jakožto název komponenty. Nevím, ale nevalí to. Taky mám Win7 64bit.
Mám stejný problém... Krom toho mám rozsypané i labely v menu... Všechno začíná prefixem TranslateMainMenu a případně TranslateOptionsTab apod. To vypadá jako kdyby se tam místo labelu zobrazovalo přímo nějaké jeho jméno jakožto název komponenty. Nevím, ale nevalí to. Taky mám Win7 64bit.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Capioca
- Začátečník

Two worlds
//LOVIT: sloučeno s původním tématem
Nainstaloval jsem si Two Worlds a stím i physx a videokodeky které nabízel výrobce. Při spuštění hry se mi objěvý hláška
Skoušel jsem ten parametr v nastavení zástupce = Cíl:"D:\Program Files\Reality Pump\Two Worlds\TwoWorlds.exe" -safemode
Ale furt mi to vyhazuje tuhle hlášku
Nainstaloval jsem si Two Worlds a stím i physx a videokodeky které nabízel výrobce. Při spuštění hry se mi objěvý hláška
Kód: Vybrat vše
Během spuštění Direct3D nastala chyba.
Problém může spůsobovat grafická karta s nevyhovujícími vlastnostmi nebo problémy s nastavením / ovladačem.
Zkus hru spustit v bezpečném režimu (parametr -safemod).Ale furt mi to vyhazuje tuhle hlášku
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Two worlds
Na čem to hraješ? Není problem v nevyhovující grafické kartě?
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Asi tak. Splňuje PC minimální systémové požadavky?
MINIMUM PC REQUIREMENTS
Windows XP/Vista
MINIMUM
Intel Pentium IV 2.0GHz Processor
512MB RAM
5GB Hard Disk Space
DirectX 9.0c
128MB Radeon 9800/Nvidia GeForce 6 Video Card
DirectX Compatible Sound Card
DVD-ROM Drive
RECOMMENDED
Intel Pentium IV 3.0GHz Processor
1GB RAM
256MB GeForce 7/ATI X1300 Pro Video Card
- Capioca
- Začátečník

Vsechno. Nevim teda jak grafiku, tu mám intergrovanou 512mb a je to "Mobile intel 945 Express Chipset Family"
- Weslo
- Středně pokročilý

Na 2D Intel grafice integrované v čipové sadě ti to zcela určitě nepojede.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Capioca
- Začátečník

Edit: Ale divný je, že treba hra Spore který je novejsi mi funguje bez problémů
- huhla
- Začátečník

-
tak two worlds zas neni takovy trhak, takze te nemusi mrzet, ze si to nezahrajes 
podobne rpg co me napadaji: zaklinac (doporucuju), Risen, Divinity 2: Ego Draconis (nedoporucuju), fallout 3/fallout NV (doporucuju) a pak treba mount and blade, ale to uz je zanrove trosku jinde
podobne rpg co me napadaji: zaklinac (doporucuju), Risen, Divinity 2: Ego Draconis (nedoporucuju), fallout 3/fallout NV (doporucuju) a pak treba mount and blade, ale to uz je zanrove trosku jinde