Špatný zvuk z monitoru

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Majtron
Nováček
Nováček

Špatný zvuk z monitoru

Příspěvek od Majtron »

Zdravim všechny

Poteeboval bych prosím poradit s jednou závadou. Spočívá v tomj, že mi zvuk z reproduktoru nehrae tak jak by měl, respektive sou strašně málo slyšet vokály (např u písničky) nebo když hraju nějakou hru, třeba fifu - není slyšet komentář. A pi nějakých písničkách je i ta instrumentální část nevyvážená, že je slyšet to co by mělo být poodle mě slabší.

S ekvalizérem jsem si hrál, a tam je všechn onastaveno tak jak bylo před tou vadou. I jsem zkoušel v něm něco změnit ale nepomohlo. Ovladače zvukové karty jsou aktuální. Je možný, že se prostě něco stalo najednou s monitorem nebo to bue spíš v nastavení počítače?

Díky moc za každý nápad.
Lulus
Začátečník
Začátečník

Re: Špatný zvuk z monitoru

Příspěvek od Lulus »

Podle mě máš nastavený zvuk v 5.1. Zkus to přenastavit na 2.0 (jen stereo).
Majtron
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majtron »

Zkouknul jsem to a mam to nastaveny na stereo, takze tohle asi ono nebude. Ale diky.
Jurry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

tak si pujč repráky a vyzkoušej to na nich jak to hraje, případně do monitoru pust zvuk od jinud a víš na čem seš zachvilku
Majtron
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majtron »

Tak zkusil jsem připojit repráky a žádná změna. Až budu mmít někdy víc času (patrně o víkendu) tak zkusím ještě vyhrabat starší monitor a připojit ho.
Lulus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lulus »

Když to dělá i po připojení reproduktorů, tak je chyba v PC. Tak už přece další monitor připojovat nemusíš.
Jurry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

přesně jak říká Lulus, jestli to dělá i na repro je chyba v PC. Zkus nový ovladače, pohrabat nastavení, případně reinstalace OS
Majtron
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majtron »

To mě taky napadlo, ale zarazil mě to, že nastavení by mělo být ok. Ovladače zvukový karty jsem hledal a jsou aktuální. Má cenu je zkusit přeinstalovat? Jinak se asi teda uchýlim k přeinstalování Windows, ikdyž se mi do toho moc nechce :-D
Majtron
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majtron »

Tak jsem přeinstaloval ovladče zvukový karty a všechno je v pohodě. Díky moc všem co radili ;)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“