Tady si to najdi - je to na této stránce :Tomme píše:theedge ty mas 5GHz a jaky bios napeti a jaky teploty treba ve wprimu nebo occt ci linxu.
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... start=1140
Moderátor: Eddward

Tady si to najdi - je to na této stránce :Tomme píše:theedge ty mas 5GHz a jaky bios napeti a jaky teploty treba ve wprimu nebo occt ci linxu.

kupco píše:Nastavil si napätie na 1,65? U mňa sa takýto problém nevyskytuje...

Takhle jsme to nemyslelkupco píše:Tak to pardon![]()
Bios mám najnovší pre EVO - 1502.
Bohužiaľ teda neviem v čom je problém...

Ja som mal rovnaky problem na doske PRO,na ASUS fore som vycital ze pomoze CLEAR CMOS a clovece fakt to pomohloTryton píše:Zdarec pánové,
má někdo stejný problém na EVO (poslední Bios), že když hodí paměti z Auto (1333Mhz) na 1600Mhz, nechce deska boot - když naběhne píše klasickou hlášku- OC - nastavení upravte ručně po stisknutí F1 ( při startu svítí ledka u pamětí a nehne se ). Samozřejmě vše nastaveno dobře, paměti ok, plná podpora výrobce blablablaVypadá to, že budu muset počkati na další bios. Jinak deska s těma pamětma na 1600 funguje ok, ale nesmí se vypnout, jinak nenastartuje
Na 1333Mhz žádný problém. Přeskočíme, že rozdíl mezi 1600 a 1333 není v podstatě skoro žádný atd.
Zajímá mě, jestli se někdo potýká se stejným problémem.

Díky za reakci, to jsem již také zkoušel (standardně přes baterii-neměl jsem na to snažit se trefit do toho úděsně malého tlačítko na I/O sheilduTalbot píše:Ja som mal rovnaky problem na doske PRO,na ASUS fore som vycital ze pomoze CLEAR CMOS a clovece fakt to pomohloTryton píše:Zdarec pánové,
má někdo stejný problém na EVO (poslední Bios), že když hodí paměti z Auto (1333Mhz) na 1600Mhz, nechce deska boot - když naběhne píše klasickou hlášku- OC - nastavení upravte ručně po stisknutí F1 ( při startu svítí ledka u pamětí a nehne se ). Samozřejmě vše nastaveno dobře, paměti ok, plná podpora výrobce blablablaVypadá to, že budu muset počkati na další bios. Jinak deska s těma pamětma na 1600 funguje ok, ale nesmí se vypnout, jinak nenastartuje
Na 1333Mhz žádný problém. Přeskočíme, že rozdíl mezi 1600 a 1333 není v podstatě skoro žádný atd.
Zajímá mě, jestli se někdo potýká se stejným problémem.