Když pomůžete, jsem ochoten foto zveřejnit
''cenzura'' na fotce
- muliku
- Začátečník

''cenzura'' na fotce
Čaute borci. Mám takovej dotaz - Jedna slečna mi poslala svoji fotku ve sprše kde je samozřejmě nahatá
Ale dala tam v malování jakousi ''cenzuru'', takže nevidím to, co bych vidět chtěl
Ale právě na ikonce (náhledu) tý fotky ta cenzura neni, takže ta cenzura musí být nějaká vrstva, která musí jít odstranit. Nevíte někdo jak na to?
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- Maxtor
- Začátečník

-
Re: ''cenzura'' na fotce
Jasny.. takze to je nekde na webu.. nejaky typ flash, nebo cokoli podobnyho s nahledem.. tzn uploadla fotku.. tu nasledne v moznostech toho softu upravila.. no a vysledkem jsou dve fyzicke fotky.. jedna zmensenina = nahled a druha upravena velka.. 
- wooz
- Nováček

-
Tohle bych řešil hardwarově. Třeba růží nebo něčím takovým. Ale ať je to aktuální verze.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
neni rychlejsi a mene pracny ji pozadat at ti posle necenzurovanou verzi nebo at za tebou prijde? 
- zombux
- Odborník PCT

optimální řešeníFlegy píše:nebo at za tebou prijde?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- muliku
- Začátečník

Ja uz ji ani neznam
to je dva roky stara fotka a ted sem na ni narazil v PC
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- Atapi
- Začátečník

Co je to za formát? Jestli jpg nebo tak, tak máš asi smůlu (nepodporujou vrstvy). Jinak dotyčná by asi nebyla moc ráda, kdyby si jí na internetu přivlastnil každej druhej pubescent na různejch chatech.