Tak.... pravděpodobně mám vybráno. Konfigurace se jeví VELMI dobře a cena v přepočtu taky. Jelikož musím koupit notebook v zahraničí / nemám jinou možnost - rozhodl jsem se pro koupi z USA přes ebay.co.uk a vybral jsem lenovo T520 (asi) v plné konguraci.
Vypadá solidně jediné co asi nevím, jak je na tom grafická karta a ten display. Nerad bych se na tom screenu nějak spálil a proto než bych jej objednal, chci ještě nějaké názory odborníka.
Už tak si myslím, že jste mi dost pomohli.
Zde je link:
http://cgi.ebay.co.uk/LENOVO-THINKPAD-T ... 27babfaf92
Graficka karta je :
Graphics Bus Interface
PCI Express x16
Video RAM Size : 1GB
Video Chipset:
Nvidia Optimus NVS 4200 / Intel HD Graphics 3000 Dynamic Video Memory Technology
Monitor je:
WXGA++ LED BackLight
,Maximum Internal Resolution: 1600 x 900
Maximum Internal Colors: 24M
Prosím o nějakého odborníka aby naposledy ohodnotil můj výběr. Ještě jednou připomínám, že mi jde hlavne o CPU / RAM / Rychlý HDD a dobrý LCD display - grafika pro mě není podstatná jelikož například photoshop ji vůbec nepotřebuje.
Cena se podle přepočtu nebude skoro lišit od ČR ale NTB by měl mít větší konfiguraci než zde.
Díky
EDIT:
Ještě bych podotknul, že prodejce by měl být partnerská spoelčnost Lenova a pokud v popisu produktu nelžou, měla by se záruka vztahovat mezinárodně u tohoto modelu tudíž i po návratu do ČR? Je tomu tak ?
Děkuji