Na všech discích mám zástupce

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
gimlit
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Na všech discích mám zástupce

Příspěvek od gimlit »

Zdravím...
U své přítelkyně jsem přeinstalovával Windowsi XP. Vše proběhlo v pořádku, ale teď po připojení jakéhokoliv disku, flash disku, telefonu, foťáku k jejímu pc to udělá zástupce na všech složkách, které nejdou otevřít...Nejdou otevřít ani na jiném pc...projížděl jsem to všema možnýma antivirama a nic...
Prosím poraďte...už to mám i v mým galaxy s...Jinak telefon mi jde normálně, ale bohužel do svýho pc si nedám z něj nic...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Re: Na všech discích mám zástupce

Příspěvek od kocourleo »

Upřímně tomu, co jsi napsal, nerozumím.
Kde to udělá zástupce? Některé složky jdou otevřít a jiné ne? Nebo žádné složky nejdou otevřít? Takže nevidíš obsah adresářů? Jak souvisí s tvým PC to, že nemůžeš otevřít flash disk (telefon, foťák, disk) na jiném PC? Co je to "galaxy"? Toto http://technet.idnes.cz/prvni-ceska-rec ... rdware_pka ? Nemáme křišťálovou kouli.
A hlavně napiš, jak jsi to přeinstaloval. Zrušils jsi partition s předchozím systémem a nainstalovals to znovu?
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
gimlit
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Na všech discích mám zástupce

Příspěvek od gimlit »

takže jinak,nevíte někdo náhodou jak je možné že se mi uskutečnil převod slozek na takřka nesmyslné zástupce?se stejným názvem akorát připsáno písmeno s na konec původního názvu. Jedná se o flash disk, fotak, telefon, nevíte někdo co s tím? Potřeboval bych data z původních složek.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“