Pouzivam ted Privatefirewall + Avira. Objektivne musim uznat ze je to asi jedno z nejlepsich komb co jsem zatim mel, PFW je super, ale z nakyho duvodu mam nutkani porusit zlaty pravidlo "kdyz to fugnuje tak na to nehrab"

a zkusit neco jinyho (Outpost Suite, pripadne Online Armor). Vratit se muzu kdykoliv a pravdepodobne to tak dopadne
Na PFW me asi nejvic vadi, ze z nakyho duvodu (mozna delam neco blbe) si neni schopnej zapamatovat nektery pravidla a opakovane se pta. Typicky u programu, ktery se updatujou. Taky mi prijde ze i kdyz dam obecny pravidlo "Allow Traffic", tak neco porad blokuje. Ale jsou to prkotiny, fakt je to asi nejlepsi FW co jsem mel.
ZA jsem taky mel a pamatuju si, ze me necim zklamal. Ale za boha si nemuzu vzpomenout cim

Kazdopadne PCTools FW mi prisel zcela otresnej a nepouzitelnej. Takovej opak Comodo FW. Comodo furt votravuje a na neco se pta, az mi to lezlo krkem. Naopak v PCTools se zas neda vubec nic nastavit. Cim vic takhle vzpominam, tim mi PrivateFW prijde lepsi a min se mi chce prechazet