Mam Aerocool Baydream skrin co ma otocenou desku a tedy Pci-E grafika ma ventilator smerem ke stropu. Delaji se v dnesni dobe jeste takovehle skrine?
To ze zdroj se uz casto dava dolu jako ma tato skrin je uz dneska temer standard, ale mam problem najit podobnou skrin te moji. Bylo by to na druhou sestavu. Cena do 2000Kc, idelane 5,25" pozice od zhora dolu jako ma ten Baydream, ale nemusi jich bych tolik. Staci treba 6....
Skrin muze byt tedy celkove mensi, idelane aby mela 2X12cm fan nahore, 2x 12cm fan vepredu a jeden 12cm fan vzadu, bocni byt nemusi.
Reseni otocene desky mi velmi vyhovuje, ale kdyz jsem se dival na dnesni case, nikde jsem to nevidel. Samozrejme jsem nestihl prohlednout vsechny.
Pro nekoho kdo by nevedel co myslim tak je to presne tohle: http://www.cluboc.net/reviews/cases/aer ... ackLit.JPG
Teplo od grafiky jde nadherne nahoru a tam ho nasavaji ventilatory na strope(na svym aerocoolu mam nahore vyrizlou diru a v ni dva 12cm fany)
Skrin s otocenou desku jako ma treba Aerocool Baydream
Moderátor: L4mka
- Butch
- Středně pokročilý

Skrin s otocenou desku jako ma treba Aerocool Baydream
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- falconOC
- Nováček

Re: Skrin s otocenou desku jako ma treba Aerocool Baydream
Lian-Li A05N...ale má jen 2x120mm
http://pctuning.tyden.cz/hardware/skrin ... nu?start=1
http://pctuning.tyden.cz/hardware/skrin ... nu?start=1
- Butch
- Středně pokročilý

Diky za tip. To je hodne zajimava skrin
Akorat ja mam 5x HDD v silentmaxxu a ty chci ofukovat zepredu 2x 120mm fan a tady by to neslo. Prave premyslim o upgrade a stare zelezo bych nechal ve starym pc a nove dal do nejake pekne skrinky. Na tu recenci se mrknu, videl jsem podle screenu ze se tam vejde snad i klasicka ATX deska a hlavne se mi libi ten strohy vzhled. Nejak nejsem moc na ty blikatka a prosklene bocnice.
Zajimave ze v midi variante se snad opravdu uz nic jako byl ten Baydream nedela.
Totiz kdyz je ta deska otocena tak odvod tepla od grafiky je reseny vyborne kvuli fanum ve strope a o cpu se stara 12cm dira s fanem nad zdrojem. Hlavne zepredu jsem napral 3x12cm fan, dva se staraji o chlazeni disku a treti je uplne dole na dalsi prisun vzduchu. Nemeli to tehdy spatne vymyslene....nakonec zjistim ze stare komponenty dam do nejake shit skrine za litr a nove zase do toho Baydreamu
Vim ze temat s vyberem skrini je tu mraky, ale ja prave chtel podobne reseni jako ted mam, jinak bych tu vubec nove tema nerozjizdel
Zajimave ze v midi variante se snad opravdu uz nic jako byl ten Baydream nedela.
Totiz kdyz je ta deska otocena tak odvod tepla od grafiky je reseny vyborne kvuli fanum ve strope a o cpu se stara 12cm dira s fanem nad zdrojem. Hlavne zepredu jsem napral 3x12cm fan, dva se staraji o chlazeni disku a treti je uplne dole na dalsi prisun vzduchu. Nemeli to tehdy spatne vymyslene....nakonec zjistim ze stare komponenty dam do nejake shit skrine za litr a nove zase do toho Baydreamu
Vim ze temat s vyberem skrini je tu mraky, ale ja prave chtel podobne reseni jako ted mam, jinak bych tu vubec nove tema nerozjizdel
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Butch
- Středně pokročilý

Tak uz jsem nasel zati m prvni vlastovku.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54781
Akorat podle tech screenu mi prijde kvalita zpracovani jak Eurocase, ale treba se pletu. Mrknu na nejaky recenze.
//edit, hm tak nema ani jednu diru ve strope, tak to je skandal
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54781
Akorat podle tech screenu mi prijde kvalita zpracovani jak Eurocase, ale treba se pletu. Mrknu na nejaky recenze.
//edit, hm tak nema ani jednu diru ve strope, tak to je skandal
- Butch
- Středně pokročilý

Takze nakonec asi opravdu pujdu do Lian-Li A05N + Lian Li T- LM14B- 2 Top Cover 140 mm
Pokud tedy jeste me neco nezaujme nejak extra vice.
Pokud tedy jeste me neco nezaujme nejak extra vice.