Pomalé alt-tabování z winu do her

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Bogarn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pomalé alt-tabování z winu do her

Příspěvek od Bogarn »

Zdravím, už si nevím rady, čím to může být.. Alt-tabování z winu do her (CoD4, LoL, Portal 2, apod.) mi trvá 15-30 sekund, nevím čím to je, dřív to bylo jakžtakž v pohodě (max. 5 sekund).. Ramky, procesor, netuším ..

Grafika: Nvidia engts 250 (1gb)
Procesor: AMD Phenom 9600B..4 jádra 2.3GHz
RAM: 4gb 800MHz ddr2

Díky za případnou pomoc ;) ..
AMD Phenom 9600B Quad-Core processor (4CPUs), ~2.3GHz --- 4Gb ram 800Mhz :( --- Nvidia GeForce GTS250 (1gb)
"Linux is like a teepee - no Windows, no Gates, Apache inside."
Lulus
Začátečník
Začátečník

Re: Pomalé alt-tabování z winu do her

Příspěvek od Lulus »

Tohle dělá, pokud máš málo RAM. 4GB je ale dostatečná kapacita, takže tím by to být nemělo. Zkusil bych defragmentovat disk.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Nebo zkusit hry hrat v maximalizovanem okne :-)
Dneska uz to neni takovy zrout vykonu jako tomu bylo drive.
Napriklad ja takhle hraju wowko, mam ho pres celou obrazovku bez okraju okna a muzu prepinat mezi hrou a windows plochou bleskurychle.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Bogarn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bogarn »

Lulus: ok, skusím, ale až zítra, dneska není čas, dám potom vědět :)
Butch: u WoW je to jednoduchy, tam se da dat Windowed mode a Maximized.. u her jako CoD4, LoL nebo ten Portal 2 apod. by byla videt nabidka start :/ .. jedinou moznosti este by bylo dat ji aby se automaticky schovavala..
AMD Phenom 9600B Quad-Core processor (4CPUs), ~2.3GHz --- 4Gb ram 800Mhz :( --- Nvidia GeForce GTS250 (1gb)
Bogarn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bogarn »

To LoL i CoD4 jsem zkousel hrat v okne, ale je to takovy nejaky sekavy a jak jsem rikal, s okrajema :/ .. takze jsem pristoupil na tvrdsi metodu a to reinstal winu :D .. zatim to bezi, uvidime jak to pujde dal .. kazdopadne diky za rady ;) ..
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“