Verze ovladače?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Octopuss
- Začátečník
Verze ovladače?
V http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?f=127&t=165305 se píše
ovladač řadiče disku
řadič Intel P55/ICH10R nebo starší + disk SSD Intel: Intel RST v9.6
řadič Intel P67 a novější: Intel RST v10.1
Vysvětlení chybí. Ptám se proč to tak má být? Proč bych měl používat rok starý ovladač? (mám P45 desku a RST 9.6 je poměrně stará záležitost).
ovladač řadiče disku
řadič Intel P55/ICH10R nebo starší + disk SSD Intel: Intel RST v9.6
řadič Intel P67 a novější: Intel RST v10.1
Vysvětlení chybí. Ptám se proč to tak má být? Proč bych měl používat rok starý ovladač? (mám P45 desku a RST 9.6 je poměrně stará záležitost).
- Lokomotiva
- Začátečník
Re: Verze ovladače?
Protože s ním budeš mít vyšší výkon.
Ale jestli chceš používat jiné drivery, můžeš.
Není zákon, že kdo použije něco jiného, přijde do vězení...
Ale jestli chceš používat jiné drivery, můžeš.
Není zákon, že kdo použije něco jiného, přijde do vězení...
- Octopuss
- Začátečník
Vyšší výkon? Byl by nějaký odkaz pro podporu tvrzení prosím?
- zombux
- Odborník PCT
však to můžeš vyzkoušet sám, ne?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Octopuss
- Začátečník
To se mi moc nechce. Jednak už si tu práci někdo zjevně dal, a potom nemám dostatečný znalosti ohledně tohohle typu testování. A upřímně řečeno taky se mi nechce ztrácet čas, kterýho mám relativně málo, laborováním s benchmarkama a číslama.
Plus jsem SSD nikdy předtím neměl. Spokojím se s odkazem.
Plus jsem SSD nikdy předtím neměl. Spokojím se s odkazem.
- durod
- Středně pokročilý
Psal to Hony,mistni guru SSD,kteri psal testy SSD na PCmagu,to ti musi stacit.Mozna je Intel RST v10.1 psan primo pro P67 a optimalizace na starsi cipset prijde pozdeji...Dovtedy pouzivej optimalizovany starsi ovladac
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Octopuss
- Začátečník
To mi teda nestačí. Hledal jsem ve fóru a nenašel nic. Doufám, že se ukáže a objasní co a jak.
- zombux
- Odborník PCT
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 1#p8144431 + následující diskuse-HoNY- píše:Ovladače v9.6 nejsou aktuální, jsou jen asi to nejvhodnější pro SandForce SF-1200/1500. Doporučují je na OCZ fóru.
Pfizer & Moderna inside
- Octopuss
- Začátečník
Výborně. Díky. Jestli se to táká jen SF, asi se tím nemusím zabývat - mám Intel 320.