V utilitce ASUS SmartDoctor k mé asus 1950pro mám možnost zaškrtnout termální ochranu. Jak se toto projevuje a při jaké teplotě? To se grafika nějak "zastaví", tj. systém zatuhne a je vyžadován restart?
+ ještě jedna otázečka: Myslíte si, že je vůbec potřeba tato utilitka např. pro regulaci otáček v závislosti na teplotě (smartcooling), nebo si vystačí ovladače samy? Stává se mi totiž, že mám zaškrtlé smartcooling a během hry se mi to samo přepne na manuální režim (?) a ventilátor začně hlučet, a tak musím opět přepnout na smartcooling, aby se otáčky opět snížily do normálu. Je to nějaké divné.
ASUS SmartDoctor - termální ochrana a další
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- shadow
- Středně pokročilý

ASUS SmartDoctor - termální ochrana a další
show must go on..
- zombux
- Odborník PCT

- AMVElive
- Nováček

Re: ASUS SmartDoctor - termální ochrana a další
Ahoj, potrebuju poradit .. kdyz nataktuju moji grafickou kartu Asus EAH6870 DirectCU napr na 960/1100 , tak se mi to neulozi a po dalsim spusteni pc mam zas default takty, nehlede ze se mi smartdoctor spousti pri kazdym spusteni pc a nelze to vypnout asi.. nevite nekdo kdo ma vetsi zkusenost s timto SW jak ty takty ulozit nebo to proste nejde?, jinak samozrejme ze davam set clock a pak Ok Ok, normalne nataktuji, dekuji moc predem
- Alfajk
- Začátečník

-
asus smart doctor je peknej smejd,vzivote bych si ho do pc dobrovolne nenainstaloval,doporucuju ho smazat,sou s nim jen problemy
a nekde tam budes mit policko na zaskrtnuti,ze to ma nastavit takty po najeti windows
a nekde tam budes mit policko na zaskrtnuti,ze to ma nastavit takty po najeti windows
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- AMVElive
- Nováček

jo diky, uz sel pryc, MSI afterburner, to pojistil