The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- Keanu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
Sem nemocnej , tak sem měl čas to dohrát, ale vynechával sem dost vedlejších questů. Tak teďka jedu znova od začátku a budu plnit všechny questy:) Navíc si chci skusit druhou kapitolu s Rochem místo s Iowerthem. Jen škoda tý 3tí kapitoly
Připadá mi dost odfláklá.
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
- durod
- Středně pokročilý

Kód: Vybrat vše
SAVE No1
Výsledkom rozhodnotí: podporený Rád.
prolog: zachraňovanie laboratória
Kapitola 1: Obhajovanie Abigail. Zbrane dané do rúk Scoiatel.
Kapitola 2: Siegfred loví baziliška. Vivaldi prepustený z väzenia. Tehla mŕtvy. Na párty k Shani pozvaný Zoltan. V bažinách pomoc Rádu. Nemožno nájsť telo Raymonda.
Kapitola 3: Pomoc Siegfriedovi- ľudia zachránení. Hovoriaci Ghúl zabitý. Alvin ide k Triss. Kartička Triss. V banke pomoc Rádu. Vincent zachránený (kliatba zlomená). Thaler zachráený. Misia s vampírmi- na strane vampírov.
Kapitola 4: Zmierený vodný národ a dedina (paňou jazera). Berengar prepustený. Vybraný Rád.
Kapitola 5: Šampión v pokri a pästných súbojoch. Berengar nažive. Stryga odkúzlená.
Epilóg: Kráľ divokého honu zabitý. Siegfried živý. Yaevin mŕtvy.
http://thewitcher.sk/download/save1.rar
SAVE No2
Výsledkom rozhodnotí: podporený Scoiatel
Kapitola 1: Obhajovanie Abigail. Zbrane dané do rúk Scoiatel.
Kapitola 2: Odmietnutie Siegfriedovej pomoci pri love baziliška. Na párty k Shani pozvaný Zoltan. V bažinách pomoc Scoiatel. Telo Raymonda objavené.
Kapitola 3: Pomoc Siegfriedovi- ľudia zachránení. Hovoriaci Ghúl prepustený. Alvin ide k Shani. Kartička Shani (na konci hry ostali priateľmi). V banke pomoc Scoiatel. Vincent zachránený (kliatba zlomená). Thaler zachránený. Misia s vampírmi- na strane vampírov.
Kapitola 4: Zmierený vodný národ a dedina (paňou jazera). Poludnica aj jej sestra mŕtve. Vybraný Scoiatel.
Kapitola 5: Šampión v pokri a pästných súbojoch. Stryga odkúzlená.
Epilóg: Kráľ divokého honu zabitý. Siegfried mŕtvy. Yaevin živý.
http://thewitcher.sk/download/save2.rar
SAVE No3
Výsledkom rozhodnotí: Neutralita
Kapitola 1: Obhajovanie Abigail. Zbrane neboli dané do rúk Scoitael.
Kapitola 2: Siegfried pomoc pri love baziliška. Vivaldi prepustený z väzenia. Tehla nažive. Na párty k Shani pozvaný Zoltan. V bažinách neutralita. Telo Raymonda objavené a pitva úspešná.
Kapitola 3: Alvin ide k Triss. Kartička Shani (na konci hry ostali priateľmi). V banke pomoc Scoiatel. Vincent zachránený (kliatba zlomená). Misia s vampírmi- na strane vampírov.
Kapitola 4: Zmierený vodný národ a dedina (paňou jazera). Medzi Scoiatel a Rádom zvolená neutralita.
Epilóg: Siegfried a Yaevin živí, Kráľ divokého honu mŕtvy.
http://thewitcher.sk/download/save3.rar
SAVE No4
Výsledkom rozhodnotí: na strane Rádu.
prolog: pomoc s chimérou
Kapitola 1: Obhajovanie Abigail. Zbrane neboli dané do rúk Scoitael.
Kapitola 2: Siegfried pomoc pri love baziliška. Vivaldi prepustený z väzenia. Tehla mŕtvy. Na párty k Shani pozvaná Carmen. V bažinách pomoc Rádu. Telo Raymonda.
Kapitola 3: Pomoc Siegfriedovi, ľudia zachránení. Vlkodlak nechaný na žive. Alvin ide k Shani. Kartička Triss.). V banke pomoc Rádu. Vincent zachránený (kliatba zlomená). Misia s vampírmi- na strane vampírov.
Kapitola 4: Zmierený vodný národ a dedina (paňou jazera). Pomoc Rádu (zabitie scoiatel).
Epilóg: Siegfried živý a Yaevin mŕtvy, Kráľ divokého honu mŕtvy.
http://thewitcher.sk/download/save4.rar
SAVE No5
Výsledkom rozhodnotí: neutralita
prolog: pomoc s chimérou
Kapitola 1: Obhajovanie Abigail. Zbrane predané Scoiatel.
Kapitola 2: Objavené telo Raymonda, Vivaldi zostáva vo väzení, Tehla zabitý, ľudožravý dedko v bažinách nechaný na žive, do konfilktu medzi Rádom a Scoiatel nezasahované.
Kapitola 3: V banke pomoc Rádu, Alvin ide k Triss, v úlohe s upírmi podporený zabijak upírov.
Kapitola 4: Zmierený vodný národ a dedina (paňou jazera). Kúzlo Alina a Celina zlomené. Na konci kapitoly zvolená neutralita
Epilóg: Siegfried a Yaevinn živí, Kráľ divokého honu mŕtvy.
http://thewitcher.sk/download/save5.rar
SAVE No6
Výsledkom rozhodnotí: Rád
Kapitola 1: Obhajovanie Abigail. Zbrane nejdú k Scoiatel.
Kapitola 2: Siegfried pomáha s baziliškom. Vivaldi prepustený z väzenia. Tehla nažive. Na párty k Shani pozvaný Siegfried. V bažinách pomoc Rádu. Raymondovo telo nenájdené.
Kapitola 3: Ghúl mŕtvy. Alvin ide k Triss, kartička Triss. V banke pomoc Rádu, Vincent mŕtvy. V úlohe o vampíroch proti vampírom.
Kapitola 4: Pomoc dedine, Dagon zabitý. Pomoc Rádu.
Kapitola 5: Šampión v pokri a pästných súbojoch. Stryga zabitá.
Epilóg: Siegfried živí, Yaevinn mŕtvy, Kráľ divokého honu mŕtvy.
http://thewitcher.sk/download/save6.rar
SAVE No7
Výsledkom rozhodnotí: Scoiatel
Kapitola 1: Obhajovanie Abigail. Zbrane idú k Scoiatel.
Kapitola 2: Siegfried pomáha s baziliškom. Tehla mŕtvy. Na párty k Shani zavolaný Zoltan, v bažinách pomoc Scoitael, nájdené telo Raymonda.
Kapitola 3:Pomoc Yaevinovi v kanáloch pod mestom, v banke pomoc Scoiatel, Alvin ide k Triss, kartička s Triss, v úlohe s upírmi pomoc upírom.
Kapitola 4: Voda a dedina uzmierené paňou jazera, pomoc scoitael.
Kapitola 5: Šampión v pokri a pästných súbojoch. Stryga odčarovaná.
Epilóg: Kráľ divokého honu mŕtvy, Siegfried mŕtvy, Yaevin živý.
http://thewitcher.sk/download/save7.rar
SAVE No8
Výsledkom rozhodnotí: Rád
prolog: zabíjanie chiméry
Kapitola 1: Obhajovanie Abigail. Zbrane idú k rádu
Kapitola 2: Siegfried nepomáha s baziliškom. Vivaldi prepustený z väzenia. Tehla mŕtvy. Na párty k Shani zavolaná Carmen, v bažinách pomoc Rádu. Telo Raymonda nájdené.
Kapitola 3:Pomoc Siegfriedovi, hovoriaci ghúl prepustený, Alvin ide k Triss. V banke pomoc Rádu, Vincent zachránený. V úlohe s vampírmi pomoc vampírom.
Kapitola 4: Voda a dedina uzmierené paňou jazera, zvolená neutralita medzi Rádom a Scoiatel.
Kapitola 5: Šampión v pokri a pästných súbojoch. Yaved zabil Berengara. Stryga mŕtva.
Epilóg: Siegfried živý, Yaevin mŕtvy. Kráľ honu dal dušu
http://thewitcher.sk/download/save8.rari5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak se vám povedlo zabít tu "chobotnici"? Já vždycky zkončil za kusem skály kdy po mě hází šutry a není možný se kamkoliv hnout... 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to tedy rozehrál, nyní jsem v tom městě v pralese jak tam měli oběsit toho našeho zvěda. Jen se chci zeptat, jak mám třeba recepty, knížky, různý věci typu diamantový prach atd. Pravděpodobně to budu potřebovat, ale zatím jsem nenarazil na nic, co by mi k jejich vužití dopomohlo nebo se nějak vybízelo, já jen abych to třeba všechno hned neprodal, idyž to by byla veliká hloupost, jen bych chtěl vědět, jestli jste se setkali už s tím jak ty věci využít 
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
musíš se prostě vyhybat šutrům a vyběhnout po tom spadlym mostu jakoby nad to monstrum, Geralt tam pak hodí bombu a nazdar.SpeedyGT píše:Jak se vám povedlo zabít tu "chobotnici"? Já vždycky zkončil za kusem skály kdy po mě hází šutry a není možný se kamkoliv hnout...
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty vole začátek chapter 2 je epiiiiiiiiiiic
nechápu jak tohle může bejt teprv druhá hra CDP, je to lepší než prakticky jakýkoliv jiný RPG...
A stav při vydání taky skvělej, 20 hodin a ještě hra nespadla, žádnej bug...když srovnám s hrama od Bethesdy/Troiky/Obsidianu tak to je úplně jiný kafe...
Ale nejvíc mě dostává kvalita příběhu a celkový podání + atmosféra + questy, prostě bezkonkurenční.
Jo a grafika, ta je taky jedna z nejlepších co jsem kdy ve hrách viděl...
nechápu jak tohle může bejt teprv druhá hra CDP, je to lepší než prakticky jakýkoliv jiný RPG...
A stav při vydání taky skvělej, 20 hodin a ještě hra nespadla, žádnej bug...když srovnám s hrama od Bethesdy/Troiky/Obsidianu tak to je úplně jiný kafe...
Ale nejvíc mě dostává kvalita příběhu a celkový podání + atmosféra + questy, prostě bezkonkurenční.
Jo a grafika, ta je taky jedna z nejlepších co jsem kdy ve hrách viděl...
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- fwefw
- Začátečník

-
to Paul: hezký videa, díky. Uploadni ještě něco např. až budeš ve městě (jak vypadají postavy, ženský a tak). Já si to na svém PC moc nezahraju.
MB: Asus P5E3 - Intel X38 | RAM A-Data Vitesta EE 2x2GB 800MHz | HDD: Hitachi Deskstar P7K500 - 500GB SATA II | Procesor: Intel Core2 Duo E8400 @ 3,0 GHz | GK: Radeon HD6670 2GB DDR3 | Zdroj: Seasonic SS-600HT 600W OEM | Chladic: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | DVD: Samsung sh-s203b | Case: Thermaltake VG6000BWS Soprano RS100 | LCD: 24" Samsung 245B | Sound: Genius SW-HF2000
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zrovna včera jsem nahrál ještě jedno video z Vergenu, bez spoilerů v 1080p:
http://www.youtube.com/watch?v=UQnZJsnraYQ
Ale moc ženskejch tam není : ).
Ještě něco určitě nahraju.
http://www.youtube.com/watch?v=UQnZJsnraYQ
Ale moc ženskejch tam není : ).
Ještě něco určitě nahraju.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Uz mam doma premiovou edici+nakej zahadnej kupec rozsireni
a spolu sni sem si koupil i zaklinace1 platinovou edici a k tomu sem dostal zadarmo hitmana 1+2+3.Dobrej kauf.
Chci si to projit pekne jenicku+dvojku za sebou, protoze uz sem udalosti z jednicky zapomel.
A musim rict, ze me jednicka zase strasne chytla.
Jinak ten privesek co byl u jednicky je spicka.Zadnej umelej kram hezky pekne kov.
http://www.gameexpres.cz/hra-pro-pc-zak ... -9248.html
http://www.gameexpres.cz/hra-pro-pc-zak ... 11233.html
Chci si to projit pekne jenicku+dvojku za sebou, protoze uz sem udalosti z jednicky zapomel.
A musim rict, ze me jednicka zase strasne chytla.
Jinak ten privesek co byl u jednicky je spicka.Zadnej umelej kram hezky pekne kov.
http://www.gameexpres.cz/hra-pro-pc-zak ... -9248.html
http://www.gameexpres.cz/hra-pro-pc-zak ... 11233.html
- fwefw
- Začátečník

-
Je tam i nějaký skutečný město jako v jedničce ?Paul píše:Zrovna včera jsem nahrál ještě jedno video z Vergenu, bez spoilerů v 1080p:
MB: Asus P5E3 - Intel X38 | RAM A-Data Vitesta EE 2x2GB 800MHz | HDD: Hitachi Deskstar P7K500 - 500GB SATA II | Procesor: Intel Core2 Duo E8400 @ 3,0 GHz | GK: Radeon HD6670 2GB DDR3 | Zdroj: Seasonic SS-600HT 600W OEM | Chladic: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | DVD: Samsung sh-s203b | Case: Thermaltake VG6000BWS Soprano RS100 | LCD: 24" Samsung 245B | Sound: Genius SW-HF2000
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslíš obří město jako byla Vizima (hlavní město Temerie) tak nevím, zatím tam byla dvě menší. Ne že by to něčemu vadilo.
- Keanu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak mám dohráno i podruhý, nemůžu si pomoct ale připadá mi to nějaký krátký. No nevadí. Musim říct že 3tí kapitola je o dost lepší s Vernenem Rochem než s Iowerthem, ale zase 2há kapitola se mi víc líbí s Iowerthem (trpaslíčí městečko) 
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty voe ty jsi rychlej. Já hraju od dne vydání a furt jsem teprv v druhý kapitole.
- Frostys
- Začátečník

-
Můžete mi někdo vysvětlit jak bojovat proti skupince? Už to tady mám chuť rozmlátit. Jsem teprve v prologu, kde mám jít do toho chrámu nebo kláštera a je tam skupina slabých a pár rytířů a prostě nemám šanci je pozabíjet. Vyzabíjim ty slabé a jak mi zbydou jen ti silní, tak se jich pomalu ani nemůžu dotknout, když do mně mlátí ze všech stran.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Nerboard
- Začátečník

-
Treba pouzivat znamenia, petardy a uskakovat. Slabych das dole lahko. Na silneho hod aard alebo si daj queen a rychlo ich posekaj. Na silnych so stitom sa hodi yrden a zozadu ich silnymi udermi rozdrtit. Tiez je dobre ked blokujes uder a ked on na teba zautoci tak tym blokovanim ho na chvilu rozhodis a potom rychlo zautocit rychlym utokom a ja to striedam este rychly, silny, rychly...Ked mas odstup tak sa hodi na silneho hodit axie aby bojoval s tebou. A potom ho dorazis. Ak mas petardy tak do stredu hod nejaku oslepujucu alebo vybuchujucu bombu a hotovo. Proste treba taktizovat skusat znamenia, uskakovat a podobne.
- xtron
- Začátečník

mně se nedaří dostat se v prologu přes draka na mostě už mám z toho nervy v kýblu
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mi připadá že jsou všichni tak rozmazlení z Assassins Creedu, kde nepřátelé útočí poslušně po jednom jak retardi, že jakmile vyjde hra která z hráče nedělá debila tak jsou pak hráči v háji
.
- buh_vi
- Nováček

-
Existuje ve hře nějaká úschovna jako v jedničce u barmana?
2xtron: Použij QUEN >> štít který na pár sekund pohltí téměř každou ránu.
2xtron: Použij QUEN >> štít který na pár sekund pohltí téměř každou ránu.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neexistuje, je to jeden z mála nedostatků. Je potřeba věci zahazovat/používat.
- Vulcanizzed
- Nováček

-
Čus, mám dotaz ohledně významu CPU u této hry. Mám docela dobrou grafiku, Saphire 5850HD Extreme, 4GB ram, ale špatný procesor, Intel core 2 duo E4500 @ 2.20 GHz. Co si myslíte ohledně možnosti hraní W2 na tomto pc? Půjde to aspoň na střední detaily? Díky za odpověd