Nechápu proč to najednou nejde u her. Zvlášť v době kdy většina vycházejících her je s pochybnou kvalitou. To si jako mám koupit hru za cenu 1000kč a vyšší a pak čekat jestli mne bude nebo nebude bavit ? Ať celý herní průmysl nebrečí že se warezí, když hry jsou čím dál tím horší (nemyslím graficky) a já jsme nucený si kupovat zajíce v pytli.
Celá tato situace nahrává warezu, protože většina lidí si to napřed stáhne warez (skoro by se dalo říct že oprávněně), ale pak už jen minimum lidí si opravdu koupí originál. Herní distributoři stojí sami proti sobě. Copak z hotové hry vytáhnout demo a hodit ho měsíc před vydáním hry na web je tak finančně náročné ? (předpokládám že to je finanční problém protože o peníze jde vždycky až na prvním místě). Nebo se bojí že jim z toho dema měsíc před vydáním konkurence něco okopíruje ? (to je snad blbost - to mkohou udělat i z plné hry o měsíc později). Nechápu to.
Nějak mne teď naštvalo to že na Duke Nukem má být hratelné demo, ale opět nelogicky jen pro ty kteří si hru už objednali
Zajímalo by mne jak se na toto téma díváte vy?