Obrázky k MP3 Souborům

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Obrázky k MP3 Souborům

Příspěvek od LetisVT »

Zdravim. Nedávno se mi stalo, že mi nějaká mptrojka vytvořila ve složce nový obrázek folder.jpg -> ztratil se mi ten mnou vytvořený(přemazala ho). Obrázek sem nakonec našel na externaku... No ale k věci: když otevřu nějakou složku, kde je plno zvukových souborů od různých zdrojů, tak to vypadá asi takhle(se zapnutým viděním skrytých i sys. souborů): Obrázek Pardon v tom označení sem udělal pár nepodstatnejch chyb :D
Nejdřív by mě zajímaly třeba ty obrázky úplně nahoře.. jejich účel nechápu :| Jak se dají zrušit?
To samý ten obrázky uprostřed a dole nikde se nezobrazí a i přesto tam musej dělat bordel :D
Ten folder.jpg mi vytvořil taky jeden z těch dole, ale screenoval sem až po tom...

Pokud mě pochopíte jen z tohodle(což je také možné)nemusíte číst to nahoře :lol:
Tipnul bych si, že se snad dá mp3 soubor rozdělit(něco jako .mkv) a případně z toho něco smazat nebo přidat obrázek... Otázka zní jak na to? :)
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Obrázky k MP3 Souborům

Příspěvek od Maranov »

Ty skryté fajly vytváří Windows Media, iTunes, možná i jiné programy. Jsou to automaticky stažené obrázky alb, většinou víc verzí/velikostí. Součástí je i ten folder.*, který slouží jako obrázek složky v náhledu, takže ta automatika ti to asi přepsala.

Někde v nastavení půjde to hledání informací o albech vypnout. WMP se na to ptá při prvním spuštění, třeba.

Co se týče přidávání artů přímo do mp3 souboru - mp3tag (mimo jiné).
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“