ASUS eee 1001HA reinstalace windows
Moderátor: Don
- Teal'c
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ASUS eee 1001HA reinstalace windows
Zdravim, pls neporadi mi nekdo jak mam preinstalovat OS na tomto netbooku? Nemam k dispozici recovery disk. Je tam OS XP home ULCPC(klic mam) a za boha nemohu nikde na internetu najit instalacni USB(nebo jak to mam nazvat).
PS: nema to CD rom a ani nemam k dispozici na USB.
(omlouvam se...toto je moje prvni zkusenost...)
Dekuji za pomoc
PS: nema to CD rom a ani nemam k dispozici na USB.
(omlouvam se...toto je moje prvni zkusenost...)
Dekuji za pomoc
- redd3vil
- Začátečník
-
Re: ASUS eee 1001HA reinstalace windows
mrkni na asus web, byl tam kdesi ve FAQ návod. Nebo to myslím funguje přes nějakou klávesovou zkratku při bootvání (F8 nebo F10, nevím přesně)
- Teal'c
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ve FAQ(k tomuto modelu) nic neni tam jsem se samozdrejme dival... ale dekuji moc... zkousel jsem postupne a F9 zapla "nejakou" obnovu systemu... vidim to poprve, ze to nejaky OS Win ma.... mno uvidime co to udela => takze to reinstalovalo...
Takze stacilo jenom zmacknout F9 pri bootovani a sam se naformatuje a nainstaluje OS
Dekuji moc za pomoc(jak proste). PLS LOCK
Takze stacilo jenom zmacknout F9 pri bootovani a sam se naformatuje a nainstaluje OS
Dekuji moc za pomoc(jak proste). PLS LOCK
- grim reaper
- Nováček
-
Dobrý den, mám podobný problém na tomto notebooku (Asus eee 1001PX). Systém přestal nabíhat, tak jsem chtěl použít klávesovou zkratku F9. Recovery se rozjelo, ale vyskočila hláška, že data budou ztracena, já bych je ale potřeboval z hdd získat. Existuje nějaká možnost, aniž bych musel hdd vytahovat a připojovat k jinému PC? Moc děkuju za všechny rady.
- glu
- Začátečník
-
Vyzkousej slax, jde i na usb.
- grim reaper
- Nováček
-
Ten stažený "slax" obashoval 2 složky: boot a slax. Normálně jsem je obě zkopíroval na flashku, ale notebook nezačal bootovat. Musím nějak vytvořit bootovací usb nebo existuje nějaký jiný postup?
- glu
- Začátečník
-
Je to napsany primo v tom odkazu "Slax pro USB je zde jako TAR archiv. Jednosuše jej rozbalte na USB zařízení a spusťte soubor bootinst.bat (nebo bootinst.sh), z adresáře boot, aby Slax z USB bootoval.".
- redd3vil
- Začátečník
-
Tam je blbé, že (nevím,jak to bylo při koupi) nenainstaloval systém na jinou sekci. Mám dojem, že tam při prvním spuštění takovou možnost máš. Pak by ztráta systémového oddílu nevadila.