Shogun 2 total war
Moderátor: Baneshee
- Tony45563
- Nováček

-
Shogun 2 total war
Ahoj, prosím o radu, chci si koupit Shogun 2 total war, ale nwm jestli dělám spravnou volbu, bohužel jsem majitelem staršího počítače o AMD Athlon X2 6000+ (3,1 GHz) , 3 GB RAM, EVGA e-GeForce 9800 GTX+ 512 MB, a tak nevím jestli bych si vychutnal tuhle hru aspon na střední detaily při rozlišení 1280x1024. Prosím o radu
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Shogun 2 total war
podle me,to bude mit na stredni detaily problem,ale zkusit to muzes,nejdriv si hru ukradni (google napovi) a kdyz se ti bude libit a utahnes ji,kup si ji,je to asi nejlepsi reseni
...a nebo muzes zkusit legalne stazitelny demo,ale je mozny,ze se nektery veci budou od plny verze lisit
...a nebo muzes zkusit legalne stazitelny demo,ale je mozny,ze se nektery veci budou od plny verze lisit
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Tony45563
- Nováček

-
já zkusim demo a uvidim, potom se rozhodnu jak dál ...
- Tony45563
- Nováček

-
Ale tak ten Shogun 2 Total war jede na stejném enginu jako Napoleon Total war nebo je poupravený ?
- zombux
- Odborník PCT

pokud vím tak minimálně mohutně poupravený. NTW jede na upraveném enginu Empire TW, Shogun 2 je už "nová generace"
ignorelist: kremrole a dezoláti
- huhla
- Začátečník

-
zkousel jsem to na Core 2 Duo E8200, 4GB RAM, 8800 GT 512MB, 1680x1050 a na stredni nastaveni me to neslo, musel jsem pra veci (stiny, atp) vypnout nebo nastavot na low
- Tony45563
- Nováček

-
aha, tak diky za informace ... A bylo to poté hratelné nebo se na to nedalo koukat ?
- huhla
- Začátečník

-
hratelne to bylo, i koukat se na to docela dalo, chce to jen trosku si pohrat s nastavenim a pak je to ok
- zombux
- Odborník PCT

což tahová strategie se dá v pohodě hrát i při nějakých 10fps, realtime část TW série vzhledem k pauzování celkem taky, ale přece jen to chce aspoň 15+
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Tony45563
- Nováček

-
tak já do toho teda jdu, nechci prijít o tak skvělý zážitek jenž nabízí Shogun 2, poté poreferuji jak to jelo a kolik fps bylo .. zatim díky za informace ...
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Chtel bych se zeptat:
Obsahuje Shogun 2 - Pád samurajů i puvodni hru se vsema kampanema?
Vsude pisou ze je to samostatne spustitelny datadisk, ale uz nikde nepisou jestli to obsahuje i puvodni hru
Obsahuje Shogun 2 - Pád samurajů i puvodni hru se vsema kampanema?
Vsude pisou ze je to samostatne spustitelny datadisk, ale uz nikde nepisou jestli to obsahuje i puvodni hru