The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové

Příspěvek od durod »

Technicke parametry se probiraji ve vedlejsim threadu
Ale bude to bida,hra hodne tezi ze 4jadra
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 1#p8162851
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
kosmenpupen
Nováček
Nováček

Příspěvek od kosmenpupen »

:?: Takže jak se aktivuje ten Záhadný kupec? V launcheru je akorát nějaká registrace a pak stažení nějakýho DLC. Dík za radu.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Klikneš na downloadable content, zadáš preorder code, dáš redeem, pak download, pak znova na dlc, a dáš install.

A pokud to nejde, tak to snad půjde až vydaj patch.

(ale tyhle dlc jsou stejně o hovně)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
kosmenpupen
Nováček
Nováček

Příspěvek od kosmenpupen »

No právě. Ale ten kupec má přímo ve hře nabízet bonusový předměty.
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

xtron píše:mně se nedaří dostat se v prologu přes draka na mostě už mám z toho nervy v kýblu
Cez draka ides 2x. Raz bojujes spolu s kralom, Vernonom a Triss a raz utekas s kralom. Ktory zasek to je?
V prvom pripade sa drzat s ostatnymi, nezaostavat, ani moc nepredbiehat. Nesnazit sa to vysekat vsetko sam. Quen a Igni pomahaju.

V druhom pripade staci utekat bez zastavenia (inak ta dohoni) a na rozsireniach, ked sa drak chysta k chrleniu ohna uhnut do strany. A okamzite bezat dalej. Pozor, neuhnut az z mostu do priepasti, ako ja!!!
Frostys píše:Můžete mi někdo vysvětlit jak bojovat proti skupince? Už to tady mám chuť rozmlátit. Jsem teprve v prologu, kde mám jít do toho chrámu nebo kláštera a je tam skupina slabých a pár rytířů a prostě nemám šanci je pozabíjet. Vyzabíjim ty slabé a jak mi zbydou jen ti silní, tak se jich pomalu ani nemůžu dotknout, když do mně mlátí ze všech stran.
Pred vstupom vyjdi von, zamedituj a slahni si Vlastovku. Vyzabijaj tych slabych, nech mas priestor. Utekaj, manevruj obcas sa otoc a hod IGNI a postupne ich pec. Zabera aj Yrden a hned utok, pokial supera omraci. Aard mozno tak, ze jedneho supera odhodis a na druheho zautocis, aby ta nevzali do kliesti
Alebo na seba Quen a mas ochranu na 1-2 vypady. Nezabudni, ze Quen sa spotrebuva nielen casom, ale aj ranami, ktore zadrzi. A zase utekaj a regeneruj zdravie a ked mas energiu, tak okamzite kuzli.

Asi najhorsi je paveznik, pretoze ten je spredu skoro nenapadnutelny a ked ho obchadzas, skocia ti po krku dalsi. Takze ho napr. pomaly upec Quenom.

Ak sa mi tu nieco nepacilo, tak to, ze plne obrneny rytier behal tak rychlo, ako ja :evil:
Paul píše:Neexistuje, je to jeden z mála nedostatků. Je potřeba věci zahazovat/používat.
Je mozne aj nieco niekde predat? Zatial sa len rozohravam, takze neviem, co ma caka dalej.
nikkec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nikkec »

ahoj ..pls mohl by mi nekdo vysvetlit na co se pouziva ten adrenalin kde je jeho ukazatel ?? dalsi vec kterou nevim jak si rozdelit talenty jestli to strkat do jednoho stromu nebo vice ?? dalsi veci mam v baglu plno vylepsovacih predmetu napr runy jak se puzivaji ?
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Na gamecopyworld.com je pro Zaklínače 2 no weight modifikace, čili si budete moci zahrát na menšinu a pobrat vše co není přibité. :lol:
Vždy prodávám i jinde.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Taky nevím co dává ten adrenalin
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Mirek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek1 »

Paul:Tak kolik hodin ti dala hra?jsi známý tím,že nevynecháš jediný roh.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Dohráno!

Začal jsem hrát v úterý večer, dohrál jsem dnes. Celý týden jsem měl dovolenou, takže jsem hrál tak 7-8 hodin denně.Pod 40 bych nešel, spíš tak 45.

Na 10/10 jednoznačně zůstávám.Když teda pominu tu neskutečnou grafiku, skvělou hudbu, perfektní dabing, gameplay atd, tak nejvíc mě potěšil příběh.Nechápu nářky nad koncem (viz některý recenze) - aspoň teda ten co jsem měl já byl opravdu uspokojivej.

SPOILERY:

Souboj s drakem ? Epic. Nechal jsem jí naživu, Saskia byla úžasná postava.Na Fillipu jsem se vybod a šel zachránit Triss, už z jedničky jsem do ní nechal Geralta zamilovat. A i v knížkách měli vřelej vztah..
Letho? Dialog s ním byl high point. Dlouhej, detailní, zajímavej. Naprosto skvělá postava. Uvažoval jsem že ho nechám jít. Ale...pracoval pro Nilfgaard. Nemám rád Nilfgaard a tancujícího imperátora už vůbec ne. A navíc jsem si s ním chtěl zopakovat kick ass souboj z těch lázní. Nezklamal, na tenhle styl soubojů je ten combat systém skvěle stavěn. Ta animace ke konci souboje vypadá líp než CGI animačka na konci prvního dílu - a tady je to realtime.Neskutečný.

Druhý dohrání je povinnost, ale saves si pro případnej import do trojky budu zálohovat z tohoto hraní, protože jsem spokojenej se svými rozhodnutími.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
nikkec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nikkec »

ja sem se zasekl nemuzu najit tu stopu kralovavraha ve flotsamu :D kde je najdu ??
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS
martan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martan »

Potreboval by som poradit:

Kapitola III.
Q: Zasifrovany Rukopis (Encrypted Manuscript)

Ked som sa dostal do Loc Muinne objavil som tu prvu tajnu miestnost ako boli na zaciatku ti gargojovia.
V miestnosti je truhla ktora je ale magicky zavreta a chrania ju 4 znamenia na podlahe/stenach.
Aby sa otvorila treba v spravnom poradi tie 4 znamenia aktivovat.
http://i355.photobucket.com/albums/r444 ... 26copy.jpg
To som zvladol a pokracoval som dalej

Opat som narazil na druhu miestnost - opat 4 znamenia ale ani ked sa mi zda ze som uz vyskusal vsetky kombinacie tak nic - neviem to magicke zamknutie zrusit.
Je tam taky popisok kde sa pise - "Treti kombinace zasifrovanych run" vid screen:
http://i355.photobucket.com/albums/r444 ... 14copy.jpg

Boli ste tam niekto, odomkli ste to?? Dik.
E8400^3.8GHz 4.6 GHz || NOCTUA NH-U12F || 6GB DDR2 800MHz || SAMSUNG HD103UJ+HD753LJ || VelociRaptor 150GB^Silentmaxx
ASUS P5K-Premium || CORSAIR HX520W || PALIT 4870 Sonic 512MB^AC S1^790/4100MHz || ANTEC P182^4xNoctua 120mm

X2 BE2350^2.4GHz || SCYTHE Shuriken || A-DATA EE 2x2GB DDR2 800MHz || 2xSAMSUNG HD103UJ 1TB || Silverstone SUGO SG02-F
GIGA MA78GM-S2H || FORTRON 400W FSP400-60GLN || ATi HD3200 || MS Remote Control & Keyboard || WiN Seven x64 & MediaPortal & Boxee Beta

Accessories:
SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster || Wireless X360 MS Pad || Microsoft SideWinder X6 || Creative X-Fi Music || HDD space =3.9TB
iNTEL Desktop^Hyundai 24" W241D || AMD HTPC^PANASONIC 37" FULLHD 1080p TX-37LZD70F || Acer TravelMate 7730G || XBOX360 Arcade 120GB
nikkec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nikkec »

pls poradte kde najdu ty stopy vraha ve flotsamu ??
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

martan píše: Boli ste tam niekto, odomkli ste to?? Dik.
Kup si u obchodníků knihy s runama. Tam je popsaný co která runa znamená, takže se to pak dá logicky zmáknout.

nikkec - musíš bejt konkrétnější.

SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Nemyslíš ty krvavý stopy z hledáš medailonem pod 'Z'?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Oproti jednice ma dvojka hodne dementni bojovej system.
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

HEAD píše:Oproti jednice ma dvojka hodne dementni bojovej system.
tvuj nazor, mam temer opacny 8)
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

HEAD píše:Oproti jednice ma dvojka hodne dementni bojovej system.
Takovej názor bude mít někdo kdo se nekreje, snaží se všechno uklikat a nepoužívá možnosti co hra nabízí, ano.

fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Já rovněž upřednosňuji systém z dvojky. V prvním díle mě souboje nevadili, snad i bavili, ale objektivně to byl hodně laciný systém. Hráč klikl a díval se jak Geralt útočí. Hráč se těch bitek ani moc neučastnil.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

jedine co je na nem debilni je ze uskok pred ranou znamena kotoul takze se casto valis po zemi vice jak gymnasta na zinenkach. Ale jinak si myslim ze ten boj je opravdu lepsi a vice zavisi na tom jak ti to po takticke a kombinacni strance mysli tusim ze i v manualu pisou ze kdyz zapnes nejakou tu hardcore obtiznost tak musis tyto veci strasne kombinovat jinak noway. Osobne si nedokazu predstavit nepouzivat znameni a nehazet petardy ten blok sem teda jeste mockrat nepouzil :P, ale na letha se to budu muset naucit hezky pouzivat pac bez toho me tedka co sem par pokusu ho zabit zkousel dycky rozslehal jak vejce v mixeru. A pres tyden na to neni tolik casu tak si to nechavam zase na vikend snad s tim pak pekne pohnu. Jinak po obehani prvni kapitoly sem z te hry uplne uneseny dlouho sem se tak nebavil. Ta hra nechutne cloveka v tahne k omtu kdyz si clovek zapne ty poslke hlasky tak u toho kolikrat i hciju smichy bo polaci nadavaj tak nejak komicky :D
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“