Redukce Firewire
Moderátor: L4mka
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Redukce Firewire
Zdravim, existuje neco jako redukce z usb na firewire (nebo neco podobnyho)?
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
- Sten
- Žlutá karta Bazar

-
- srna
- Středně pokročilý

- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Redukce Firewire
Napis k cemu bys to chtel, jsem si jistej ze bude existovat podstatne elegantnejsi reseni.Agaga píše:Zdravim, existuje neco jako redukce z usb na firewire (nebo neco podobnyho)?
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Potrebuju vyzkouset na notasovi externi zvuk. kartu, protoze mi na PC nejak blbne, ale nemam tam 1394. Vidim to tak, ze si koupim jeden z tehle radicu: odkaz i kdyz je to trochu drazsi reseni, nez jsem si predstavoval...mina píše:Napis k cemu bys to chtel, jsem si jistej ze bude existovat podstatne elegantnejsi reseni.Agaga píše:Zdravim, existuje neco jako redukce z usb na firewire (nebo neco podobnyho)?
jinak dekuju za tuhle radusrna píše:este jsem to nevidel....ale jsou radice Firevire do PCI/PCMCIA/ExpressCard
navic USB 2.0 je mnohem pomalejsi nez Firewire
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no oni to nejsou tak uplne vyhozeny prachy, docela se imho hodi mit firewire na notasovi... U ty reklamace je blby ze to je komplikovany a vetsinou na dlouho.mina píše:Mas jednodussi vzit milou externi zvukarnu a odnyst ji na reklamaci. Kdyz bude ok, tak ti to povi a budes maximalne za trubku, ale usetris 700,- To je v pripade, ze ji chces na tom notasu jen testovat.
A taky kdyz s tim budou problemy i na notasovi, tak budu vedet, ze je rozbita, takze kdyz s tim pak budu na reklamaci, tak si to nenecham vratit s tim ze to je v poradku
- Koloros
- Nováček

-
Existuje, ale záleží, na co jí chcete použít. Některá DVD používají firevire jako mikro USB! Jinak standardní firewire má šest kanálú a ne čtyři jako USB a používá se na přenos dat z videokamer. Redukce se u nás neprodává, alespoň já jsem ji nenašel, ale v zahraničí ji lze koupit asi za 2 dolary.