Redukce Firewire

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Redukce Firewire

Příspěvek od Agaga »

Zdravim, existuje neco jako redukce z usb na firewire (nebo neco podobnyho)?
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Sten »

ne, firewire je proste firewire :) to je to samé jako by jsi chtěl z holky udělat přez redukci kluka :lol:
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

este jsem to nevidel....ale jsou radice Firevire do PCI/PCMCIA/ExpressCard

navic USB 2.0 je mnohem pomalejsi nez Firewire
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: Redukce Firewire

Příspěvek od mina »

Agaga píše:Zdravim, existuje neco jako redukce z usb na firewire (nebo neco podobnyho)?
Napis k cemu bys to chtel, jsem si jistej ze bude existovat podstatne elegantnejsi reseni.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

mina píše:
Agaga píše:Zdravim, existuje neco jako redukce z usb na firewire (nebo neco podobnyho)?
Napis k cemu bys to chtel, jsem si jistej ze bude existovat podstatne elegantnejsi reseni.
Potrebuju vyzkouset na notasovi externi zvuk. kartu, protoze mi na PC nejak blbne, ale nemam tam 1394. Vidim to tak, ze si koupim jeden z tehle radicu: odkaz i kdyz je to trochu drazsi reseni, nez jsem si predstavoval...
srna píše:este jsem to nevidel....ale jsou radice Firevire do PCI/PCMCIA/ExpressCard

navic USB 2.0 je mnohem pomalejsi nez Firewire
jinak dekuju za tuhle radu :)
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Mas jednodussi vzit milou externi zvukarnu a odnyst ji na reklamaci. Kdyz bude ok, tak ti to povi a budes maximalne za trubku, ale usetris 700,- To je v pripade, ze ji chces na tom notasu jen testovat.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

mina píše:Mas jednodussi vzit milou externi zvukarnu a odnyst ji na reklamaci. Kdyz bude ok, tak ti to povi a budes maximalne za trubku, ale usetris 700,- To je v pripade, ze ji chces na tom notasu jen testovat.
no oni to nejsou tak uplne vyhozeny prachy, docela se imho hodi mit firewire na notasovi... U ty reklamace je blby ze to je komplikovany a vetsinou na dlouho.
A taky kdyz s tim budou problemy i na notasovi, tak budu vedet, ze je rozbita, takze kdyz s tim pak budu na reklamaci, tak si to nenecham vratit s tim ze to je v poradku :)
Koloros
Nováček
Nováček

Příspěvek od Koloros »

Existuje, ale záleží, na co jí chcete použít. Některá DVD používají firevire jako mikro USB! Jinak standardní firewire má šest kanálú a ne čtyři jako USB a používá se na přenos dat z videokamer. Redukce se u nás neprodává, alespoň já jsem ji nenašel, ale v zahraničí ji lze koupit asi za 2 dolary.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“