Colin McRae DiRT 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Colin McRae DiRT 3

Příspěvek od RiCK »

Normálne ma zarazilo, že taká skvelá hra tu ešte nemá vlastnú tému :-)

Info: http://games.tiscali.cz/dirt-3-13883

Minimum System Requirements:

o OS: Microsoft Windows XP, Vista or Windows 7
o CPU: AMD AthlonTM 64 X2 2.8GHz, Intel Pentium D 2.8Ghz
o RAM: 2GB
o Hard Disk Space: 15GB
o GFX: AMD RadeonTM HD 2000 256MB, NVIDIA GeForce 8000 Series 256MB
o DirectX: DirectX 9
o Sound: DirectX compatible soundcard

Recommended System Requirements:

Specifications: Enhanced for DirectX 11
o OS: Windows 7
o CPU: AMD PhenomTM II X4 B50 or Intel CoreTM i7-860
o RAM: 3GB
o Hard Disk Space: 15GB
o GFX: AMD RadeonTM HD 6930 Series / Nvidia GeForce GTX 280
o DirectX: DirectX 11
o Sound: DirectX compatible soundcard

Mňa osobne 3ka neprekvapila - je to rovnaká pecka ako bola 2ka :-)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Colin McRae DiRT 3

Příspěvek od ToxicTears »

Je to docela hezký, ale nějak si nemůžu doladit volant. Takový klasický neduh dnešních her. MOMO to najde, ale nastavení, aby se s tím člověk pral. Jinak u dvojek jsem neměl problém udržet stopu a tady mi to nějak nejde, podle mě trojka je trochu rychlejší v akceleraci a to brždění mi nějak nesedí. Na šotolině účinnost jako na asfaltu. Ale uvidíme je to o zvyku.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
nikkec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nikkec »

me pripada trojka krapet tezsi ale mozna je to o zvyku jel sem par zavodu..s nastavenim volantu jsem si taky hral
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

takze je to cca na jedno brdo s dirt2? nevim, me se zatim nejlepe jezdila serie colin mcrae. hlavne u dirtu a pod. me silene stve to menu, clovek nez se nekam proklika tak u toho vypije 2 kafe :x
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

To je bohužel teď všude. Cutscény a pořád někdo do toho kecá a kde jsou ty doby enter šipka nahoru enter enter a pařilo se. Ale zase na jedno brďo to není. Jsou tam změněný země. Jede se tam Finsko, Michigan, Keňa a tak podobně. Graficky totožné, ale podle mě hodně dobře optimalizované.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Optimalizácia je naozaj perfektná :-) Čo som sa ja ale dopočul, tak na nV/Intel sa to hýbe horšie ako na AMD :D
Mne sa to na Ultra + všetko na najvyššie možné nastavenia hýbe v benchmarku average 55 a minimum 49 FPS, čo je podľa veľmi slušné :-)
Dal som si pár ďalších závodov a ovládanie je v podstate rovnaké ako pri 2ke, takmer naprostá arkáda, čo ja rád :-)
Inak s tým menu musím súhlasiť, ano, je to pekné, ale neskutočná strata času ...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
nikkec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nikkec »

jj abych pravdu rekl cekal jsem trosku vice ...ale stale je to skvela hra a urcite si ji celou projezdim :)
trojka neurazila ale nic extra ze by me nikdo od toho neodtahl to zase ne...ale supr nove trate freestyle atd ..jsem spokojen
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

OMYL ! Samozrejme, že sa mi to nehýbe lepšie ako na GTX480 a i7 :lol: Bench som omylom robil na High, na Ultra mám average 36, minimum 28 FPS.
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DoomCZE »

Taky máte tak neskutečně dlouhý loadingy (kolem minuty)? Docela mě to štve, když potom samotnej závod trvá minutu a půl.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Minútový loading ? Kdeže. Mapa sa načíta behom pár sekúnd :-)
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DoomCZE »

Hmm, tak to bude problém někde jinde. U dvojky se mi to načítá během pár sekund taky.
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

Cawte, mam komp ako v podpise a ta hra ide na 1600*900+ ultra detaily na 26 FPS?? a to bez AA , s 8 AA to slo na 25 FPS. Hram pod W7 64bit. Skusal som od ultra low tam mi to slo v benchi na AVG 155 FPS, medium na 120FPS, na high 90FPS a minimalne snimky 65 FPS. Najviac to zabija Shadow lebo ked dam z high na ultra tak snimky klesnu z 90 na 23!!! S Ambient occlusion to spadne len na 62 FPS a minimum je 49. Taktiez Raptude 3D ked mam zapnute tak laguje ta hra. Nechapem zeby tie tiene boli tak narocne??
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

jj, Ultra "trošku" prepískli :D Ja na Ultra mám len odlesky auta
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

jak tu hru vnimate vs shift2? premyslim ze ji poridim ale mam jeste z tou firmou nevyrizene ucty za dirt 2 a tu jeich podporu WIN LIVE a timpadem nefunkcniho MP. Navic mi vice vyhovoval shift 1 vs dirt2. Dirt 2 mi prisel takovy ze clovek s tim autem do kazde zatacky snad klouzal. Jako graficky se mi to libilo vice ale jizdne ne.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jízdne je to to isté, úplne. Proste arkáda :-) Shift je, no, simulátor
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Nechápu co každý má na tech konzolích když na PC je DIRT 3 nejlepší :-D
http://www.zing.cz/special/366/dirt-3-g ... ps3-a-x360
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Později zkusim ještě nahodit nový ovladače na GK (mám asi půl roku starý), třeba to pomůže. Jank taky kolem 36FPS na ultra. IMHO tam bude nějakej bug, když na high to lítá 90+
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

jj z tych ultra detailov to robi shadow polozka, tu ked das s high na ultra tak ti to zozere 70+ FPS , to mi pripada ako rozdiel z low-ultra a nie high -ultra. Ale tak patch hadam nejaky vydaju.
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Já tam teda rozdíl nevidím :D :D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Já si jdu hru koupit dnes odpoledne :)
Jen tak je vidět nějaký rozdíl mezi DX11 a DX9 :?:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“