Call of Duty: World at War

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Call of Duty: World at War

Příspěvek od LOVIT »

koukam ze ti little falls 2 vydrzelo dlouho :))) tak na net, mp3 je to dobry na ostatni veci uz ne :)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

//necham jen jedno do servriku :oops:
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Zdravím, plánujem tuto hru zahrát příští týden na lance. Když jsem chtěl testnout mapy tak mě zarazilo, že ve hře jsou k dispozici pouze 3 zbraně(kulomet BREN, sapomal Thompson a pistolka). Je jedno jestli hraju za amíky nebo nácky, pokaždé pouze tyto 3 guny pro 3 povolání. Chtěl bych se zeptat teda jestli se po zvýšení levelu objeví nové zbraně či povolání nebo budem hrát na lance pouze se 3 typy zbraní. To by mě kluci nakopali někam...Díky za odpověď
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

je to jako v modern warfare, proste na urcitem levelu mas unlocky
seznam najdes zde: http://www.mahalo.com/call-of-duty-worl ... nlockables
nevim jestli to v petce de taky, ale na netu se valel pro MW jednoduchej navod jak si vytvorit postavu s lvl 55 a vsema unlockama, nebo existuje nejakej mod na lan ktery to zpristupni
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Dík, to mě uklidnilo. Ten levelový systém dáva hře docela nový rozměr. Uz se těším.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Hned po tom, co jsem dohrál cod4 sem se vrhl na world at war a něco se tu velmi hrubě nepovedlo.
Mise za vojína Millera jsou prostě a jednoduše nudný. Naopak za Petrenka to má pořádnou štávu, atmosféra díky tý hudbě je vynikající. Ty výkřiky v poslední misi co občas zazněly z hudby tomu dodaly tu správnou depresivní atmosféru války.
Ale co má znamenat ta demence jak kolegů tak protivníků? Nevim dle čeho protivník losuje do koho začne střílet, ale asi z klobouku, protože to postrádá jakoukoliv logiku. Když procházim skupinkou protivníků, kteří si mě "nevybrali" za cíl tak stojí a míří. Najednou se z nich namísto vojáků co mě mají zabít stane pouhá textura.
Další minus jsou věci, co mi každou chvilku bránili v pohybu. Neznám debilnější situaci, než když zdrham před granátem a nemohu utéct kvůli malýmu kopečku nebo malý krabičce.
Ta mise s tankem byla snad nejhorší v celé sérii cod.
Když to tak shrnu tak i přes inteligenci protivníků a nezábavou kampan za Millera mě hra bavila víc jak cod4.
Přeci jen ty zbraně a prostředí války ač je to opakované téma mě baví tak nějak víc.
Kampan za Petrenka překonala i misi v Černobilu z cod4.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

zdar. mam problem. z niceho nic (system i hw stejny) me zacal v multiplayeru kickovat z duvodu ze se punkbusterB nemuze spojit. nevim co to. zkousel sem ho i updatnout a porad to same. firewall jsem zkousel i uplne vypnout (antivir nemam). nevite nekdo co s tim? :evil:

edit: jeste podotknu, ze kdyz restartuju pc,pustim cod,pripojim se na jakykoli server tak tu mapu me to dohrat necha. zkonci mapa, nacita se nova (i na jinym serveru a napise mito tu chybu o pripojeni punkbusteruB) ... fakt nechapu...a se*e me to fest
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jeste doplnim, ze tenhle problem nemam jenom ja ale dost dalsich hracu :(
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Zkusi reinstal PB i COD? Ale bacha, mě třeba z ničeho nic začal PB vyhazovat a já jako blbec hledal, čím to je, nakonec jsem zjistil, že za to může ATI Tray tools. Asi se to spolu nesnese. Takže před hraním vypnu a je to. Ale prý něco o spojení PunkBusteru B také kámoše vyhazuje, když spolu hrajem. Nevím, čím to :(
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

mam gf8800gt, ati tray tools nepouzivam. reinstal obojiho jsem zkousel. i starsi drivery. chodilo to,nic jineho jsem neinstaloval ani neodinstaloval...je mi to divne. :sad:
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

hm nehrajes ciste nahodou pres steam? pokud jo vypni si steam overlay... dementni punk buster me kvuli nemu kickoval, taky mi chvili trvalo proc, sice to nemusi byt tvuj pripad, ted si teda nejsem jistej jestli to dela 4ka nebo 5ka...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

cau, steam na pc vubec nemam ...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Zub píše:Když to tak shrnu tak i přes inteligenci protivníků a nezábavou kampan za Millera mě hra bavila víc jak cod4.
Rok trvalo než jsem se k té krabici dostal a trpělivost se vyplatila, byl jsem natěšenej a tak jsem si hru užil. CoD 4 je ale někde jinde, toho tenhle díl nedosahuje. Ale kampaň s Reznovem mě zpříjemnila Vánoce a i přes stáří ta hra zas nevypadala vůbec špatně. Ale je hodně lehká a s tím Millerem souhlas - ty mise se trpěly. Kdo to nehrál a uvidí to v shopu za dobrou cenu, ať jde do toho.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Souhlasím ta Ruská kampan byla dobrá, hlavně ten stalingrad byl parádní. Ty americké byyl takové moc přeplácané. A ještě vypíchnu perfektní soundtrack, který patří k mým oblíbeným albumům :)
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Ocenil jsem i pestrou paletu zbraní, co člověk nacházel cestou, hlavně ty německé...sice to zpracování zvuků a účinků bylo zvláštní, ale bavilo to. Opravdu příjemná oddychovka.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Zdravim,

chci si koupit COD 5 WaW, a muj dotaz zni, zda-li je mozny zakoupit nekde , na nejakym int. obchode verzi, ktera bude fungovat ve steamu ? Pres samotnej steam by stala litr, chtel bych nejakou tu korunu usetrit...
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

mimo steam ji asi nesezenes pro steam, protoze krabicovky vychazeli jen nonsteam co vim. k cemu steamovou verzi?
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Hraje se este multak,nevite? Zakosil bych si neco z WWII
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jj hraje a je to daleko lepsi jak novy mp. zadny chyby, akorat obcas se objevi nejakej trotl s ppsh.
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

dik,ale myslel sem ze to bude tak za 5,10 ojro.4 roky stara hra,no na steamu stoji 25,zkusim pockat na nakou akci.
Hodne lidi na tenhle dil nadavalo,podle me to byl asi nejlepsi CoD este s 2. dilem.MP mapy byly vyborny.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“