Vyběr mobilního telefonu do 7000

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Re: rada s nakupem,HTC nebo Sony

Příspěvek od tx3rf »

Takhle, desire je dobrej mobil i v dnesni dobe, hardwarove staci snad na vsechno. Otazka je spis system, me ten android docela rozciloval a verim, ze by me rozciloval i wm, je to proste moc otevreny a to me nuti zkouset to upravovat, ted mam nokii6300 a ipad s 3g modulem, nenastavim si nic, ale vsechno funguje tak, jak si predstavuju, zadny cekani na nic, zadny pady aplikaci, nebo o nich nevim a nezajima me to. Android je treba ladit, aby fungoval jak chces, pokud te to nebavi, nekupuj si ho.

Ja si koupim bud blackberry, protoze jsem tu platformu jeste nemel a laka me hw klavesnice a nebo iphone( nakonec to tak dopadne) uz jen z duvodu stejnejch aplikaci na macu,ipadu a taky sync s itunes.

Kdyz android, tak nejakej levnej stroj na telefonovani a sms, nic vic.

Tot muj nazor na android
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

HD7 a Focus není WM ale WP7 a ty nejsou otevřené ani lehce upravitelné. Je to Apple způsob, kde to prostě funguje kvalitně, spolehlivě a rychle. A po Mango updatu to bude fungovat ještě lépe. Jsem zvědavý, co přinese Apple jako odpověď na Androidí widgety a WP7-í Live Tily.

Jinak já taky nemám rád Android :D
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Dnes už bych asi nešel do Androidu, ale do WP7.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
MaH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaH »

tak ted nevim jestli htc koupit nebo ne :lol: :lol:
belmondo77
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od belmondo77 »

MaH píše:tak ted nevim jestli htc koupit nebo ne :lol: :lol:
kdyz tady čtu jak ti ostatní radí tak by jsi měl zkusit také jiné forum neni přece jen jedno radit ti radsi nebudu kdyz vidím jak panu moderátorovi se nelíbí tohle a tamhle to a tohle by nechtel tak opravdu nevím jestli jsi na správné adrese.Kdyz budes chtit poradit tak písni na SZ dám ti typy a urcitě se rozhodnes co bude vyhovovat tobě.
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

MaH píše:tak ted nevim jestli htc koupit nebo ne :lol: :lol:
Jestli chceš Android, tak HTC. Má lepší podporu výrobce a celkově celé komunity. Kromě toho je ta X10 škaredá, ale to je na tvém vkusu :)

belmondo77: moderátor snad nemůže mít názor nebo co? Nikdo ho do ničeho přece nenutí ;)
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
belmondo77
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

kazdej může mít názor,ale dotyčnej chce taky slyšet nějaké pozitivní názory a ne jen negativa
belmondo77
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jestli jsem se někoho svým názorem dotknul tak se samozřejmě omlouvám :offtopic:
oLIN^
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oLIN^ »

Hlavní věc je vybrat si o.s., pokud chceš volnost, možnost si vše upravit, za cenu možnosti zpomalení, "sekání", tak Android. Ale pokud chceš, aby telefon vždy fungoval bez menší záseků, ale bez možnosti úpravy tak WP7.

Sám jsem měl HTC Desire, chvilku mě to bavilo, ale pak jsem to trošku přehltil, stále jsem se musel starat o aplikace, které běží zbytečně a nakonec mi i vadilo ta možnost si sám něco udělat. Teď jsem vlastníkem Ominie 7 a naprostá spokojenost, jelikož chceš HTC, tak třeba Mozzart nebo Trophy, ale myslím si, že je tam stále problém s fotoaparátem, který má nádech růžové barvy, aspoň tak to bylo na HTCDesire i na HTCDesireHD, ale možná to už vyřešili.
HP ProoBook 4520s + Win7 Pro x64
Samsung Omnia 7 + WP7.07
belmondo77
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Přesně jak říkáš musí vědět co chce za OS a pak vse co jsi vyjmenoval a jestli mu telefon stačí takový jaký je od výrobce nebo se chystá menit OS WP7,Android,WM pak jsi musí pořídit takový tip mobilu,který to ''dobře snáší''např.HTC HD2
belmondo77
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

HTC je dobrá volba,jelikož si ted u určité skupiny uzivatelů udělá očko jelikož by mělo začít prodávat svá zařízení už z odemčeným bootloaderem,normálnímu uzivateli to bude jedno a skupině lidí kteří z mobilem laborují tak to jen ocení.
nyklicek
Začátečník
Začátečník

Nový telefón

Příspěvek od nyklicek »

Ahoj mám možnost si koupit nový telefon ale musím si vybrat z těchto a potřeboval bych poradit co je nejlepší VÝKON/CENA

http://www.sunnysoft.cz/zbozi/063ZSA-18 ... ilver.html
toto je muj top akorát mně nejvíc štve systém BADA,jinak má dobrou výdrž baterie,a rychlí procesor a ramky

http://www.sunnysoft.cz/zbozi/041ZHT-17 ... hd-cz.html
tohle je poslední možnost

http://www.sunnysoft.cz/zbozi/063ZSA-19 ... s5830.html
a tento ale tu mně štve blbý rozlišení displeje a nekvalitní displej

předem děkuji
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Re: Nový telefón

Příspěvek od S.h.I.t. »

Co od toho očekáváš? Jak budeš tel. používat?
nyklicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nyklicek »

no tak telefon budu používat na práci, taky na hry,prostě na vše když zrovna nebudu Mit u sebe pc
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

Desire HD je z toho asi top, ale na baterku moc nevydrží (12 hodin je tak strop pokud nebude ležet na stole), nemá úplně nejlepší zpracování krytek...

Samsung Galaxy Ace není tak výkonný, zpracování nevim, neměl jsem ho v ruce. Rozlišení displaye není až tak hrozné,...

Wave... nevim, Bada mě odrazuje sama o sobě, na Androidu mi přijde daleko víc možností udělat si telefon přesně podle sebe
Satepek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vybírám mobil

Příspěvek od Satepek »

Po šesti letech mi už definitivně dosloužil Sony Ericsson K750i@W800i, teď se rozhoduji co koupit, počítám s investicí do 5 000 Kč, ale na trhu s mobily už se neorientuji tak jako kdysi, proto si nechám rád, poradit. Upředňostnoval bych dotykový displej, potřebuji často volat a psát sms, dále bych chtěl u mobilu pomocnou svítilnu jako byla u K750i nechutně jsem si na ni navykl a kombinaci kláves Menu->0->9 zapnuto používám denně. Kdyby mobil měl Wi-Fi jsem spokojen naprosto, ale s tím v této cenové kategorii nepočítám, preferovanými značkami jsou Sony Ericsson (po šesti letech provozu bych nejraději koupil to samé ještě kdyby to mělo Wi-Fi, dále značky jako HTC či Samsung.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Vybírám mobil

Příspěvek od Thellwin »

Kdyby jsi nechtěl Wi-Fi, tak bych ti řekl, sežeň si jinou k750ku, já ho používám více než 4 roky (také k750i @ W800i) a přestože jsem kolem něj protočil už dvě HTCčka (Kaiser, TD2), tak pořád jsem nepotkal mobil, který by mě přesvědčil toho SE dát k ledu. Takže nosím oba dva. Jestli píšeš často sms a vezmeš něco bez HW klávesnice, tak se z toho šmatlání po displayi za chvíli zblázníš :)
Goldnoob team proud member!
Satepek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vybírám mobil

Příspěvek od Satepek »

Sms mám do 100 měsíčně.. spíš volám, jo.. taky mi ho je líto. Nejraději bych sehnal, K750i ve špičkovém stavu, ten mobil nemá chybu. Kdybych neměl K750i a měl jiný mobil je už 5x mrtvý, to Wi-Fi bych zase mohl přežít, vlastně skoro všude sebou tahám notebook, i když občas si zanadávám proč nemám v mobilu Wi-Fi.

//Tak paráda, zase jede. Svítila mi nahoře červená chybová LED-ka tak jsem to kompletně rozebral, vyčistil, přepájel jeden kontakt a jede opět.. Ten mobil nedám z ruky :-D Ale, raději už se po něčem budu dívat..
drp
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

mobil pro segru kolem 7tisic hlavne dobry fotak

Příspěvek od drp »

Sháním mobil pro segru.
Jeji požadavek je hlavně dobrý foťak :D
Cena kolem 7tisíc max ;-)
nguydo
Nováček
Nováček