Nová deska - nefunguje mikrofon

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Erienn
Nováček
Nováček

Nová deska - nefunguje mikrofon

Příspěvek od Erienn »

Zdravím

Stará deska mi odešla, tak jsem koupil novou, jenže když jsem to vyměnil, přeinstaloval win a nainstaloval ovladače, mikrofon mi prostě nereaguje. Připojím ho v realteku vyberu co jsem připojil ale tím to končí, všude je zesílený na max, ale neudělá to nic. Ani druhý mikrofon nefunguje, na staré desce vše normálně jelo. Takže mikrofony budou v pohodě. Aktualizoval jsem Realtek HD a nic. Tak snad jen aktualizovat jeste nějáké ty kodeky a driver na zvukovku. Může mi někdo pomoc je najít třeba ty kodeky, nebo drivery. Fakt už nevím, co s tím a mikrofon je pro mě hodně důležitý.

Mám tady tu desku: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72128

V everestu ukazuje tady tu zvukovou kartu: Realtek ALC887 @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio Controller
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nová deska - nefunguje mikrofon

Příspěvek od Wuuduu »

urcite nepotrebujes ziadne kodeky, ak mas dobre nainstalovanu zvukovku.

A ist na stranku Realteku urcite zvladnes aj bez pomoci, ze?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Erienn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Erienn »

No zvuk mi jede normálně, takže to asi znamená, že bude nainstalovaná dobře.

Stránku myslíš asi tuhle: http://www.realtek.com.tw/downloads/ co přesně znamená to ALC5621 (Datasheets)?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

datasheety ta nezaujimaju, stahujes drivery.

Ak mas stiahnute spravne, tak bude problem v tom, ze mas mic. niekde MUTNUTY. Poriadne rpezri kazde jedno okno s nastavenim zvuku ako vo Win, tak v nastaveni v ovladacom paneli Realteku.

A mic. si najskor zapni vzadu do dosky, nepouzivaj front panel na case.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Erienn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Erienn »

Mic mám zaplý vzadu. Tady screen jak to mám vše nastavené: http://imageshack.us/f/32/mikrofonz.jpg/

Lze nastavit ještě něco?
Erienn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Erienn »

Jsem idiot musí být zaškrtlé tlačitko vybrat jinak to vůbec nefunguje. Takže díky sorry za čas a zamknout.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“