Steam registrace

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Steam registrace

Příspěvek od Imram »

Zdravim, mám problém při registraci na steamu. Vždycky vyhořim na opisování kódu, ale nechápu to sem si jistej, že ho mam dobře, nebo je v tom nějakej trik? Už sem to zkoušel XZ krát a pořád nic viz. obrázek:

Obrázek
Vždycky mi to vypíše tu hlášku nahoře.
Kód je na screenu jiny pač když sem dal Vytvořit účet tak mi to hodilo tu hlášku a vygenerovalo to jiný.
A s podmínkami dole jsem souhlasil.

Jestli sem tenhle příspěvek dal do špatný sekce tak se omlouvám, ale nějak sem nevěděl kam to zařadit.
junglist
Začátečník
Začátečník

Re: Steam registrace

Příspěvek od junglist »

no snad si nejsi jistej tak jako na to tvym screenu kde mas kod opsanej predpokladam podle jinyho obrazku :) jinak pokud pises dobrej, tak bych vyzkousel jinej prohlizec...
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imram »

Jj tenhle kod je z jinyho obrázku, když mě to vyhlasí tak se automaticky načte jinej a ten původní opsanej zůstane. Ok zkusim.

Edit:
Tak sem to zkusil v jinym prohlížeči, ale pořád nic :-(
Schválně sem si screenul obrázek než sem dal Vytvořit účet (stejně mě to vyhlásilo):
Obrázek

A to "Znaky vložte nahoru" taky nechápu, kam nahoru? tam nic neni žádný okýnko na to...
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

enter characters above - blbej překlad
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

hmm... tak na tohle snad uz jsou jen rady typu vymazat/povolit cookies a takovy ty veci s tim spojeny..:)
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imram »

No tak sem to zkusil a furt nic :/....ještě to skusim na jinym PC až bude možnost.
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Skus to "Obnovit" pri tom obrazku. Niekedy to drzi v pamati kod len urcitu dobu, ktora mohla vyprsat, inokedy to nacita a drzi niekde v pamati stary kod.
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imram »

To sem samozřejmě zkoušel.
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imram »

Problém vyřešen.
Zkusil sem čistě náhodou změnit Uživatelské jméno a ejhle už to šlo.
Jen to maj trošku ujetý, protože u toho původního mi to psalo "Dostupné".
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“