Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
Moderátor: Loki5567
- B.E.N.D.E.R.
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problémy s instalačí Win7
Mě tohle dělalo, že se mi přehřívala grafika...
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jak mas pripojene disky? Kolik HDD? Byl už tam jiny system na tom PC?
Zkus live CD nejakeho linuxu treba...
Memtest jsi delal?
Zkus live CD nejakeho linuxu treba...
Memtest jsi delal?
- Shit
- Odborník PCT

DVD mechaniky jsou zapojeny jak? Přes přídavný řadič v režimu RAID/IDE?
Pokud jsou zapojeny přes J-Micron v RAID/IDE režimu, tak je nutno zadat instalátoru driver pro RAID od J-Micron.
Pokud jsou zapojeny přes J-Micron v RAID/IDE režimu, tak je nutno zadat instalátoru driver pro RAID od J-Micron.
- nhiro
- Nováček

-
Re: Win 7 - jakékoli problémy s instalací
Zdravim, začal som inštalovať Windows 7 na notebook Acer Aspire 6530G, inštalácia sa načítala, vybral som jazyk, vybral som typ Windowsu ( Ultimate x64) naformátoval som partíciu so starým systémom a potvrdil. Prvý bod inštalácie "Kopírovanie súborov systému Windows" spravilo ani nie za 5 sekúnd, druhý bod "Rozbalovanie súborov systému Windows" už ale nerobí, stojí to na 0% už dobrých 15min. Neviem si rady, skúsil som potom nainštalovať Windows XP, ale pri výbere partícií pre inštaláciu WXP mi žiadnu neukázalo, ani len voľné miesto na HDD...
- bandolier.wz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
instaloval jsi přes restart pc(bootováním z dvd) ?
- nhiro
- Nováček

-
bandolier.wz píše:instaloval jsi přes restart pc(bootováním z dvd) ?
ano
- tovr1203
- Začátečník

zdravím, nainstaloval jsem si Win7, bohužel při instalaci jsem zapomněl odpojit TV. Po instalaci a prvním spuštění se mi jako hlavní zobrazovadlo nastavila TV a ne monitor, když jsem chtěl přepnout monitory, tak ve vlastnostech je sice 1- TV Sharp, 2- monitor BenQ, ale po přepnutí mi to napíše, že monitor není připojen. Nejde to na monitor ani klonovat ani rozšířit, prostě to ten monitor vůbec nebere ... nevíte co s tim?
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
- Butch
- Středně pokročilý

Klavesova zkratka windows+P nepomaha? Pripadne nechat jen monitor pripojeny, ale to uz jsi asi zkousel.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- tovr1203
- Začátečník

TV jsem odpojil, na monitoru to pak vdim jen k obrazovce s nápisem Starting Windows, pak se monitor vypne ... no nic, asi ti zkusim nainstalovat znovu bez tý připojený TV, tak uvidim
edit: tak jsem to nainstaloval znovu bez TV, bohužel stejný výsledek, prostě ty win7 mi monitor neprobudí
edit2: tak problém je vyřešen. Připojil jsem monitor pomocí D-Sub kabelu a to fungovalo normálně. Monitor fungoval, nainstaloval jsem nový ovladače (k desce i grafice), pak jsem připojil znovu DVI kabel a světe div se, vše funkční ... tak nevim, kde byl předtím problém, možná nějakej ten universal ovladač ve win7 asi
edit: tak jsem to nainstaloval znovu bez TV, bohužel stejný výsledek, prostě ty win7 mi monitor neprobudí
edit2: tak problém je vyřešen. Připojil jsem monitor pomocí D-Sub kabelu a to fungovalo normálně. Monitor fungoval, nainstaloval jsem nový ovladače (k desce i grafice), pak jsem připojil znovu DVI kabel a světe div se, vše funkční ... tak nevim, kde byl předtím problém, možná nějakej ten universal ovladač ve win7 asi
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
- Me2d
- Nováček

Ahoj lidi,
mam problem s instalaci pres usb flash. Programkem win to flash sem si udelal instalacni usb disk a instalace se v poho spusti. Mela by to byt multiverze 86/64 home/profi/ulti... Ale vubec mi to nenabidlo jakou verzi chci instalovat a kam to chci instalovat (cistej komp s nenaformatovanym hdd) Ovsem po vyberu jazyka a stisknuti tlacitka instalovat se instalace sekne na tom, ze nemuze najit ovladace k cd/dvd (zadny nemam pripojeny, proto ta usb) a nelze dal pokracovat. Co s tim?
Edit: Sry, nevsiml sem si tohoto threadu a vytvoril novej
//jan.svoboda - V pořádku, druhý jsem zamknul a dořešíš to tady
mam problem s instalaci pres usb flash. Programkem win to flash sem si udelal instalacni usb disk a instalace se v poho spusti. Mela by to byt multiverze 86/64 home/profi/ulti... Ale vubec mi to nenabidlo jakou verzi chci instalovat a kam to chci instalovat (cistej komp s nenaformatovanym hdd) Ovsem po vyberu jazyka a stisknuti tlacitka instalovat se instalace sekne na tom, ze nemuze najit ovladace k cd/dvd (zadny nemam pripojeny, proto ta usb) a nelze dal pokracovat. Co s tim?
Edit: Sry, nevsiml sem si tohoto threadu a vytvoril novej
//jan.svoboda - V pořádku, druhý jsem zamknul a dořešíš to tady
CPU i5 2500k MB ASUS P8P67 B3 GPU ASUS GTX 660TI OC PAMET 2x4GB Crucial Ballistix & 2x2GB ZEPPELIN HDD ssd Intel X25-M 80GB ZDROJ Seasonic 520W
PHONE Microsoft Lumia 950 XL
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-
Napadá mě špatný zdroj, odkuď to ISO máte?
PRo tvorbu USB bootvatelných flash disků má přímo MS vlastní nástroj (i celkem příjemný).
Link
PRo tvorbu USB bootvatelných flash disků má přímo MS vlastní nástroj (i celkem příjemný).
Link
- Maxtor
- Začátečník

-
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... load-tool/
Tady je ten jejich SW.. podle me uplne idealni.. overuje navic pravost ISO.. sice ne nejak zasadne spolehlive, ale proste tak nejak se obcas u Lite ISO ozve ze ee..
Jinak tedy tady vidim jasny problem na ISO.. zkompilovana instalacka, pripadne upraveny boot pro jeden konkretni system..
Tady je ten jejich SW.. podle me uplne idealni.. overuje navic pravost ISO.. sice ne nejak zasadne spolehlive, ale proste tak nejak se obcas u Lite ISO ozve ze ee..
Jinak tedy tady vidim jasny problem na ISO.. zkompilovana instalacka, pripadne upraveny boot pro jeden konkretni system..
- Me2d
- Nováček

Tak nakonec ty ovladace byla jen hloupa chyba, USB disk sem daval do USB3 slotu a ten asi potrebuje ovladace. Pres USB2 vsechno jede jak ma. 
CPU i5 2500k MB ASUS P8P67 B3 GPU ASUS GTX 660TI OC PAMET 2x4GB Crucial Ballistix & 2x2GB ZEPPELIN HDD ssd Intel X25-M 80GB ZDROJ Seasonic 520W
- Kokin
- Začátečník

zdravim, snažim se přeinstalovat win7 32 na svym notasu, z usb. Ale místo toho aby mi najela instalace mi tam skočí příkazová řádka a když ji vypnu tak se to celý restartuje. Nějaký nápady?
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-
Píšete, žen děláte instalaci z USB, pomocí čeho jste to připravoval a odkud máte ISO?
- Kokin
- Začátečník

použil jsem ten program od MS a iso mam z MSDNAA, takže tady problém nebude.
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-
Zkusil jste tu flashku dát do jiného zařízení, jestli Vám šlapala?
Popř. nemáte tam USB 3.0 do kterého to dávate? To může taky dělat problém.
Popř. nemáte tam USB 3.0 do kterého to dávate? To může taky dělat problém.
- Kokin
- Začátečník

flashka funguje a usb 3 nemam. Už jsem to takhle instaloval stokrát a nikdy žádnej problem. Jenom mě napadá, nemohl by to způsobit vadnej disk?
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-
Je to dost možné, nemáte možnost si půjčit instalační DVD, jestli to náhodou s DVD disku nepůjde?
Děkuji.
Děkuji.
- Kokin
- Začátečník

to si můžu udělat sám, ale nevim jestli to k něčemu bude.
Ten notebook byl ted v servisu, byl tam nějakej vadnej čip na desce, tak ho vyměnili. Já jsem nejdřív myslel, že je vadnej disk, tak jsem mu to tam řekl a on to tam nějak otestoval a tvrdil mi, že je v pořádku.
A když jsem ted rozběhl instalaci přímo z windows a chtěl jsem vybrat disk kam se to nainstaluje, tak mi to psalo, že to tam nejde nainstalovat, protože disk brzy selže. Tak nevim, jestli ten chlápek co na to koukal je uplně blbej nebo si to windows vymyslel. Nerad bych totiž vyhodil 1000,- za novej disk a pak zjistil, že jsem si nijak nepomohl.
OT:
ta výměna chipu na desce stala asi 4200,- s DPH. Je to normální cena? Když jsem se ptal, jestli by nebylo levnější koupit novou desku, tak mi řekl, že nová by stála tak 7k. Za 7k si koupim high-end desktop desku, přece to nemůže stát tolik, na 3 roky starej ACER 5520?!
Ten notebook byl ted v servisu, byl tam nějakej vadnej čip na desce, tak ho vyměnili. Já jsem nejdřív myslel, že je vadnej disk, tak jsem mu to tam řekl a on to tam nějak otestoval a tvrdil mi, že je v pořádku.
A když jsem ted rozběhl instalaci přímo z windows a chtěl jsem vybrat disk kam se to nainstaluje, tak mi to psalo, že to tam nejde nainstalovat, protože disk brzy selže. Tak nevim, jestli ten chlápek co na to koukal je uplně blbej nebo si to windows vymyslel. Nerad bych totiž vyhodil 1000,- za novej disk a pak zjistil, že jsem si nijak nepomohl.
OT:
ta výměna chipu na desce stala asi 4200,- s DPH. Je to normální cena? Když jsem se ptal, jestli by nebylo levnější koupit novou desku, tak mi řekl, že nová by stála tak 7k. Za 7k si koupim high-end desktop desku, přece to nemůže stát tolik, na 3 roky starej ACER 5520?!