Instalujete vždy kompletní balík ovladačů nVidia?
Moderátoři: morke, Walker1134
- Jan Gottwald
- Začátečník

-
Instalujete vždy kompletní balík ovladačů nVidia?
Zajímalo by mě, jestli instalujete ke kartám nVidia vždy kompletní balík ovladačů, nebo jen součásti které využíváte. Připadne mi třeba zbytečné, mít nainstalován Ovladač 3D Vision, když jej nikdy nevyužiji a navíc je použitelný pouze s brýlemi nVidia. Třeba takový Ovladač HD Audia mám nainstalovaný jen kvůli tomu, aby mi systém Windows nehlásil neznámé zařízení bez ovladačů. PhysX ještě člověk občas využije a je lepší mít nainstalovaný nejnovější, než aby nějakou starou verzi "nacpala" do systému hra při její instalaci. Rád bych odinstaloval 3D Vision Controller Driver a Ovladač 3D Vision viz obrázek a doufám, že to nějak neomezí funkčnost těch ostatních... Díky za vaše názory 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Wiruz
- Pokročilý

Re: Instalujete vždy kompletní balík ovladačů nVidia?
mista na HDD mam dost, takze proc ne. Ikdyz to taky nikdy nevyuzijiji, kdyz by nahodou nejaka aplikace vyzadovala zmineny systemovy soubor z ovladace, tak ho najde a nevyhodi chybu / neprestane fungovat...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Broxik
- Začátečník

ja instaluju jen drivery a psyhx vse ostatni odcekovavam. Nejde o misto na disku ale proc by si melo neco brat prostredky byt treba minimalni kdyz neni proto vyuziti. Audio mi jde optikou hdmi zvuk timpadem nepotrebuju, 3d vision je mi k nicemu kdyz mam 60hz monitor tak timpadem nevidim duvod to tam mit.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
- Krteq
- Středně pokročilý

-
3D Vision driver občas tropí neplechu, tak pokud tuto feature nevyužíváš, neinstaloval bych.
- Jan Gottwald
- Začátečník

-
Hlavně se nacpal už i jako plugin do prohlížeče Chrome a to hned 2x. Taky se trochu divím, že v nové instalaci verze 270.61 je také 2x, jak je vidět v obrázku výše. Je tam 3D Vision Controller Driver a Ovladač 3D Vision, což bude nejspíš to samé. No nejspíš se jej zbavím...
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Instaluji vždy čistě jen driver, přičemž zaškrtnu "clean install". Po restartu doinstaluju ještě phySx - už se mi totiž stalo, že společná instalace driver + phySx mi dělala neplechu, ale možná že už to teď je v pohodě, ale je to prostě zvyk. Po nastavení voleb v control panelu ješte doplním o MSI Afterburner a D3DOverrider (hraju s vsyncOn).
Pozn.: určitě dej místo 270.61 novější 275.27 - mohu jen doporučit.
Pozn.: určitě dej místo 270.61 novější 275.27 - mohu jen doporučit.
Naposledy upravil(a) Pepa1 dne stř 1. čer 2011, 16:32, celkem upraveno 1 x.
- Jája
- Středně pokročilý

Dnes už vyšla oficiálně 275.33 non beta verze http://www.nvidia.co.uk/object/win7-win ... er-uk.html
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650