uprimne receno podle me je nejlepsi AC Slim Silent... a vejde se na tu desku taky ikdyz kdyz ho clovek drzi v ruce (ten chladic
Asus A7N8X /-E /Deluxe (nF2 /Ultra 400) - zkusenosti
Moderátor: Eddward
- Warlord
- Začátečník

- gremlin
- Nováček

-
- Undertaker
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- duriel
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
pls pomozte - A7N8X deluxe
mam uz dlouho problem s deskou asus a7n8x deluxe, nedavno sem koupil cpu barton 2500+ a od te doby zadna hra nejde dele nez par minut, pote se schodi do woken, ńebo se comp primo restartuje .... mam tam pameti samsung 2x256 400MHz, at sou v single nebo dualu, nebo je i vymenim za jiny, tak to nepomaha, menil sem i cpu a grafiku ... zkousel sem i jine biosy.... skrin je dobre chlazena pri zatezi je teplota max. 42/20 stupnu ... pada to nekdy i z woken, treba kdyz prijedu domova na kolej a pocitac bezel pres vikend,tak treba pustim hudbu a von spadne
zdroj mam chieftec 360W ..... uz mi zbejva jen deska, ale predem bych chtel znat Vase nazory ... dk moc [/b]
zdroj mam chieftec 360W ..... uz mi zbejva jen deska, ale predem bych chtel znat Vase nazory ... dk moc [/b]
- zombux
- Odborník PCT

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- duriel
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
re
to uz sem taky zkousel kolikrat, synchrone s cpu ( 333MHz ) a nastaveni 7 3 3 2,5 nebo 6 2 2 2,5 je jedno, pada to dokonce i ve windows.... " nejlepsi" nastaveni je by SPD a 8 3 3 3 ( drive mi pameti chodily 6 2 2 2 s AMD 2000+ , ale to byly synchrone s cpu resp. DDR 290 ) pameti sem i menil a nezmenilo se chovani, takze myslim, ze pameti sou v tom nevine ....
- tsawo
- Nováček

-
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- milos
- Nováček

-
Jak nastavit Asus A7N8X a RAM
Srdecne Vas vsechny zdravim,
a obracim se s prosbou o radu.Poridil jsem si MB Asus A7N8X a k tomu
Bartona 2500,pameti 2x256/400 a grafiku Ge Force FX 5700-128MB.Mam několik
Dotazu ohledne nastaveni cele sestavy.:
1.Do kterych banku vlozit RAM ,aby jely v dualnim provozu a jak to v Biosu nastavit,aby
se i tak hlasily.Zkousel jsem ruzne kombinace umisteni RAM a vždy se mi hlasi provoz jako single chanel.Hlasi se mi na frekvenci 166MHz.
2.Další problem mam s grafikou.I když mi v 3Dmarku 01SE udela okolo 11000,když ji dam
otestovat Aidou 32 ,tak mi vypiseGPU Clock50MHz,RAMDAC Clock400MHz,Bandwitch1600MB/s atd.,vsechny hodnioty jsou o dost nizsi než když jsem
timto programem testoval svoji staru GeForce 2GTS 32MB na te same sestave.Tak nevim jestli jsem nahodou nekoupil nejakou sunku anebo to mam spatne nastaveno v Biosu.
Pokud někdo vite jak to rozchodit tak mi prosim poradte.Diky.
a obracim se s prosbou o radu.Poridil jsem si MB Asus A7N8X a k tomu
Bartona 2500,pameti 2x256/400 a grafiku Ge Force FX 5700-128MB.Mam několik
Dotazu ohledne nastaveni cele sestavy.:
1.Do kterych banku vlozit RAM ,aby jely v dualnim provozu a jak to v Biosu nastavit,aby
se i tak hlasily.Zkousel jsem ruzne kombinace umisteni RAM a vždy se mi hlasi provoz jako single chanel.Hlasi se mi na frekvenci 166MHz.
2.Další problem mam s grafikou.I když mi v 3Dmarku 01SE udela okolo 11000,když ji dam
otestovat Aidou 32 ,tak mi vypiseGPU Clock50MHz,RAMDAC Clock400MHz,Bandwitch1600MB/s atd.,vsechny hodnioty jsou o dost nizsi než když jsem
timto programem testoval svoji staru GeForce 2GTS 32MB na te same sestave.Tak nevim jestli jsem nahodou nekoupil nejakou sunku anebo to mam spatne nastaveno v Biosu.
Pokud někdo vite jak to rozchodit tak mi prosim poradte.Diky.
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- orange_juice
- Začátečník

-
dual channel se nijak nenastavuje ten si aktivuje sam Northbridge podle toho jak mas dany pameti
Ja je mam na ty samy desce v 1 a 3 slotu.Mel by jsi je mit i od stejnyho vyrobce a stejne rychly.Ale videl jsem i od dvou ruznych vyrobcu v dualu
nech je synchronne s fsb je to vykonnejsi tzn ze jestli mas procesor na 166 fsb (333 DDR) tak nech takhle i pameti
s grafikou ti neporadim pac neznam nvidie
Ja je mam na ty samy desce v 1 a 3 slotu.Mel by jsi je mit i od stejnyho vyrobce a stejne rychly.Ale videl jsem i od dvou ruznych vyrobcu v dualu
nech je synchronne s fsb je to vykonnejsi tzn ze jestli mas procesor na 166 fsb (333 DDR) tak nech takhle i pameti
s grafikou ti neporadim pac neznam nvidie
- duriel
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
bios
to bylo to prvni co sem zkousel... kdyz sem si ji koupil, tak tam byla prvni verze biosu a jak to uz bejva - strasny ... ted tam mam 1.007 a v pohode ...
chladic mam CM XDream HAC-V81 takze tady problem taky neni ...
problem vyresily ovladace ....
chladic mam CM XDream HAC-V81 takze tady problem taky neni ...
problem vyresily ovladace ....
- Keeper
- Nováček

-
- Keeper
- Nováček

-
- Warlord
- Začátečník

- Warlord
- Začátečník

- Warlord
- Začátečník

ASUS A7N8X-E Deluxe a snizeni voltaze CPU pod default
ASUS A7N8X-E Deluxe a snizeni voltaze CPU pod default... >> proste nejde, zkousel jsem i jine BIOSy a zadny to nenabizi 
podarilo se nekomu snizit napajeni procesoru pod default s touhle deskou?
muj bartonek 2500+ bezi v pohode na 3200+ pri default napajeni (zprvu ne, ale uz se poradne zahorel, vsak uz ho mam rok
) a ja bych rad vyzkousel, jestli nepojede jeste na nizsim napajeni, protoze default 1,65V je real 1,69V....
podarilo se nekomu snizit napajeni procesoru pod default s touhle deskou?
muj bartonek 2500+ bezi v pohode na 3200+ pri default napajeni (zprvu ne, ale uz se poradne zahorel, vsak uz ho mam rok