Dlouhá odezva při pravém kliknutí

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
marsty
Nováček
Nováček

Dlouhá odezva při pravém kliknutí

Příspěvek od marsty »

Dobrý den, poslední dobou mám problém, že když kliknu kdekoliv ve složkách nebo na ploše pravým tlačítkem, čekám skoro 30 vteřin než se otevřou možnosti (Kopírovat, Vlastnosti, Vložit, atd..), dříve mi to nedělalo, plochu přecpanou nemám. Operační systém mám Windows XP. Nevíte v čem je problém? Děkuji předem
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Dlouhá odezva při pravém kliknutí

Příspěvek od morke »

Nejspíše chybné, nebo neúplné registry, které potřebují položky v nabídce pravého tlačítka. Takže vyčistit registr. A hlavně proskenovat antivirem a antispywarem.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

1) defragmentace disku
2) nemas zapnuty nahledy souboru? :roll:
marsty
Nováček
Nováček

Příspěvek od marsty »

Defragmentaci už jsem samozřejmě dělal, nepomohla. Antivirák žádné problémy nenašel, registry jsem dnes mazal nějakým programem CCleaner, který problémy vyhledal a sám opravil (smazal). :/ Ale děkuji za pomoc. (Hah, teď jsem stáhnul další program na mazání registrů, našel mi tu 845 problémů, radši jsem ho smazal :D)
EDIT: Jak zjistím jestli mám tedy zapnuté ty náhledy?
marsty
Nováček
Nováček

Příspěvek od marsty »

Tak nevím co s tím mám dělat, problém pořád stejný :( Defragmentaci, antivirák, registry, všechno jsem zkoušel a nepomohlo to
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“