Super Ovladač

Testování výkonu a stability PC, výsledkové listiny bechmarků.

Moderátor: Don

Odpovědět
p0w3r_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Super Ovladač

Příspěvek od p0w3r_ »

zdravím, mátě někdo vyzkoušen program Super Ovladač ?? Měl jsem ho na DVD z Pc časopisu, když jsem ho nainstaloval tak mi to našlo 24 možných ovladačů které jsou potřeba aktualizovat(nebo přeinstalovat). Udělal bych to, ale trochu se bojím abych ten netbook ještě pak zapnul...

díky za info - rady
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Super Ovladač

Příspěvek od Frostys »

Toho bych se nebál, při nejhorším ty ovladače pak budeš muset přeinstalovat na předchozí. Každopádně jestli nutně potřebuješ nějaké ovladače, tak si je raději najdi na stránkách výrobců, tam to máš jistější.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
p0w3r_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p0w3r_ »

no tak ovladače nutně nepotřebuju, ale kamarád říkal že je to dobrej program.... jen tak spíš to chci na aktualizaci ovladačů....
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jediné ovladače, které jsem kdy musel aktualizovat byly pro grafickou kartu, tak myslím, že tobě by to mohlo stačit :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nikdy bych nesahal na nic,co dokonale funguje...az na ovladace od graficky karty,protoze prinaseji vykon navic
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
p0w3r_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p0w3r_ »

tak mě to tu nabízí new ovladače na zvukovku ( realtek ), na ethernet a wifi, a pak na chipset = (víceméně) grafika ( u mýho mini noťasu )....Mám tam Xp home, tak si říkám že přeci jen sou dost starý, tak že by jim to neuškodilo to trošku obnovit, ale zase na druhou stranu, je tam ta instalace z výroby - která už je upravená a "tuto" konfiguraci NTB. Kdybych věděl že to tu neudělá nějakou paseku, tak to neřeším a aktualizuju, ale když je to zrovna na mini noťasu tak by byl trošku problém s instalací windousů a následné shánění ovladačů....
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

byt vami, vyprdnul bych se na jakykoli program co hleda novejsi ovladace a vyhnul se programum, co maji v nazvu jenom superlativy :roll:
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Flegy píše:byt vami, vyprdnul bych se na jakykoli program co hleda novejsi ovladace a vyhnul se programum, co maji v nazvu jenom superlativy :roll:

naprostý souhlas, jelikož uvedené programy ti mohou naprosto rozhodit komp. Když už aktualizovat drivery, tak si jednou za čas najeď buď na www stránky podpory noťase nebo na

http://www.station-drivers.com/
http://www.laptopvideo2go.com/

a najdi si vše co potřebuješ manuálně (grafika, čipset, zvukovka, net, touchpad apod.)
Jenže problém je v tom, že to pak se to chce podívat do papírů od noťase (případně použít program, který ti to řekne např. speccy) co vlastně máš uvnitř a to spoustu lidí odradí...
Odpovědět

Zpět na „Benchmarky a diagnostické programy“