The Witcher/Zaklinac

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: The Witcher/Zaklinac

Příspěvek od BRKO »

Tak z dema to na zas takovou megasuper hru nevypada...
Je to savlovacka a ne ze ne. Souboje jsou takove konzoloidni? Stupidni a stereotypni sekani. Neprehledne, ackoliv vizualne nadherne character menu. V tech skills a stats aby se prase vyznalo. Zvlastni nastaveni kamery.

Nicmene jsem to vcera hral 2 hodky v kuse, coz se mi u pc hry uz dlouho nestalo. To hodnotim jako velky plus navzdory tomu co jsem psal vyse. Mam rad knizni predlohu a poradnej singl s pribehem jsem nehral ani nepamatuju takze 5 dolacu tem zatracenym Polakum dam :)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Carbon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carbon »

Asus M3N-HT Deluxe,AMD PhenomXQuard-Core9850BE,ram 4096MB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition,HDD 500GB Seagate7200.11 32MB SATA 2/300,ATI Saphire 3870 512MB DDR4,zdroj FORTRON 700W Epsilon 80 PLUS EPS,case Aplus CaseXClio 2 25cm fan,windous XP Proffesional
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Paul píše:tyvoe za 5 dolarů to koupim znova přestože už mám krabici co mě stála 600. Boží hra.
Som trochu dezorientovany - ak mas krabicu, preco to chces kupovat este raz? Ja mam myslim zakladnu verziu hry, registrovanu, s updatom, 7 doplnkovych dobrodruzstiev - je tam este nieco navyse?

BRKO: Schvalne, co by si chcel od takychto subojov? Nejaky realny boj, kde budes robit krytie, vypady, piruety? V realtime?
Zase nemusis posekat vsetko, co uvidis, tak, ako travnik :mrgreen: Pokial islo o boje, ja som casto viac kuzlil, nez sermoval - to bola skor dorazacka.
Ale pokial sa ti to zda byt moc sekave, stiahni si k tomu FCR (Full Combat Rebalance) mod. Tam, pokial sa ti niekto dostane za chrbat alebo do boku, tak ta proste zabije. Takze budes musiet behat, aby ta nepriatelia neobklucili. A to hodne behat.

A character menu? Hmm, co ja viem - proste normalny strom. Vsak chnapni po manuale, tam je to v obycajnej tabulke.
A skill a stats? Nie som nejaky extra hrac s desiatkami odochranych RPG/Adventure-like hier, tak neviem, ale zatial som nevidel hru, ktora by namiesto marketingovych kecov mala nejaky naozaj jasny popis, co ktory upgrade urobi. Je jedno, ci je to z poslednej doby Mass-Effect seria, Fallout, ci nieco ine; stale sa z roznych for a navodov dozvedam, ze to funguje inak, nez ocakavam z popisov. :evil:
Vzorce, ktorymi nasledne hra pocita ti nik nenapise.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

mungo píše:
Paul píše:tyvoe za 5 dolarů to koupim znova přestože už mám krabici co mě stála 600. Boží hra.
Som trochu dezorientovany - ak mas krabicu, preco to chces kupovat este raz? Ja mam myslim zakladnu verziu hry, registrovanu, s updatom, 7 doplnkovych dobrodruzstiev - je tam este nieco navyse?
koupil jsem to, protože
1) CDProjekt je moje nejoblíbenější firma a chci je podporovat (proto i witchera 2 kupuju ve sběratelce i GOG verzi)
2) Chci to mít i digitálně abych se do budoucna nemusel zahazovat s dvdčkama (to je i důvod proč beru sběratelku i gog verzi u dvojky)
3) je tam i digi kalendář s holkama ze zaklínače kterej jinak jinde nebyl, sice blbůstka ale proč ne

BRKO píše:Tak z dema to na zas takovou megasuper hru nevypada...
Je to savlovacka a ne ze ne. Souboje jsou takove konzoloidni? Stupidni a stereotypni sekani. Neprehledne, ackoliv vizualne nadherne character menu. V tech skills a stats aby se prase vyznalo. Zvlastni nastaveni kamery.
demo je hodně starej build. EE verze je dost vylepšená. Souboje jsou na hard super, je potřeba využívat všechno co hra nabízí (styly, znamení, alchymii, oleje, runy..). Jestli se nevyznáš ve stats tak bude problém někde jinde, vždyť je to úplně primitivní (přinejhorším manuál..). Kamera je v nastavení OTS naprosto bez problému. Obecně se doporučuje hrát na WSAD + myš nežli jenom myš (to tam je spíš pro hendikepovaný).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

no, vydavatelov moc nesledujem, tolko hier nehram, ale Zaklinac je moja oblubena hra (W2 mam tiez ocakavaneho v zberatelke).
Ale ako to je s tymi DVD a web-verziou a aky je tam rozdiel? Ked chcem nahodit Zaklinaca do PC, musim ho nainstalovat. Tu webovu verziu musim stiahnut a tiez predpokladam nainstalovat - to budes zakazdym tahat niekolko GB dat? Alebo si to niekam napalis - ale to podla mna potom vychadza na rovnako?
Neviem totiz moc, ako sa pracuje s takto z webu kupenymi hrami s vynimkou STEAM-u (Source engine hry) a mozno este jednou hrou kupenou na webe. Tak by a to vcelku zaujimalo.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Verze z gogu se prostě stáhne (9GB), spustí exáč a nainstaluje kam chceš. S těmi install soubory si pak můžeš dělat co chceš, dát si je na dvd, flashku, nechat si je na disku nebo je smazat. Kdykoliv si to můžeš znovu stáhnout.

Osobně to nainstaluju a soubory si dám na druhej disk, kde už mám instalačky asi 90ti GOG her. Protože nikdy nevíš když nepůjde net a co kdybych si z nich zrovna něco chtěl zahrát : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

The Witcher Texturen Mod
+
The Witcher: Hi-Res Character Models

Skuste hi-res textury, pote to vypada lepe,nez druhy dil
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Fantastická lež, vzhledem k tomu že je Zaklínač 2 pravděpodobně nejlépe vypadající hrou současnosti.

durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

no dobre,tak skoro, ale po tech hi-res modech vypada uzasne na to,kolik ji je let :roll:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Úžasně vypadá, i bez modů, sám jsem ho před pár týdny dohrál a překvapilo mě jak skvěle vypadá. Ale dvojka je prostě ještě mnohem dál. Tak famózní pocit z grafiky, stylu, světa a atmosféry jsem neměl už dlouho.

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Pánové,nevíte,prosím vás,jak tu hru zaregistrovat?Měl jsem jí už před lety nainstalovanou,ale nedohrál jsem to.Myslím,že jsem tenkrát upgradoval a musel udělat reinstal systému atd. a pak jsem se k tomu už nedostal.Tedˇ bych si to chtěl konečně projít a navázat dvojkou,ale pro instalaci Enhanced Edition to vyžaduje registraci a mě se to prostě nedaří.Za ty roky jsem samozřejmě zapoměl přihlašovací údaje,ale když dám připomenutí hesla a zadám svůj mail,tak mi na něj nic nepošlou a když dám vytvořit novej účet,tak taky ne.Celej ten reg.systém prvního Zaklínače se mi zdá nějakej mrtvej,už nevím,co s tím.Díky za postřehy.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Systém funguje (ověřeno před cca měsícem), budeš muset prostě najít někde správnej mail.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Tyka se nejaka ta registrace i GOG verze?

Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Para
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Para »

jo ten server je uz dlouho mrtvej ale hra jse da normalne hrat i bez kodu a bez registrace.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tady to máš swate ještě ofiko

http://www.en.thewitcher.com/community/entry/51/

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

A mě to bylo divný,že na tom jejich webu jsou Register a Log In zašedlý.O tý údržbě jsem tam četl...No každopádně tam updaty nabíhaj každou hodinu,evidentně na tom makaj.Díky zatím,stahuju 1.4 (snad bez registrace) a uvidím.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak konečně.Nejdřív musel jít ten Language Pack,pak Enhanced Edition a nakonec patch 1.5 navrch.Bez registrace.
Bum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bum »

Hra mi nepříjemě často padá. Mám steam verzi a nastalovaný The Witcher Texturen Mod. Má někdo podobný zkušenosti? Teď zkusím hrát bez Texturen modu - uvidím jestli to je přícina padání.
Intel i5-3570k, Deska Gigabyte GA-965P-DS4, 16GB DDRIII 1600Mhz, AMD HD 6950 (Asus).
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Dohrano.
Po peti mesicich a dosavloval jsem to vicemene z povinnosti. Prvni kapitola super, pak pekelna nuda a az na konci trosku akcnejsi. Celkove smisene pocity, nebyt fanda knih tak to asi v pulce odinstaluju.

Promluv, behej jak ychtyl, zabij, behej jak ychtyl, prines, behej jak ychtyl...

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“