HEAD píše:Dirt2 byla blbost a i kdyz sem ji dostal zadarmo ke grafice, tak sem to nehral.
Dirt3 chci zkusit hlavne(jen) kvuli skupine B...
Audi qauttro s1...hmmm
Trojka Dirt je o neco lepsi nez dvojka, rekl bych... ale ne o moc. Po tech recech, jak delaji na fyzice a vraceji se zpatky k rallye jsem taky cekal vic.
BTW skupinu B mas taky ve WRC 2010. A i kdyz ta hra nevypada tak hezky jako Dirt, ma narocnejsi a delsi trate, no a taky jezdi vic jako auta.
-zaprvé se mi líbilo menu v závodním stanu a venku, ve trojce je naprosto nudné a snad i otravné celé a nepěkné
-jízdní model mi přišel ve dvojce lepší,auta nebrzdila tak hned a byla méně přetáčivá,trojka má model spíše jak v jedničce
-grafika ve dvojce mi taky přijde subjektivně lepší,trojka je asi méně přeplácaná efekty,ale spíš je to na škodu,hraje se tu více na realitu,ale líbí se mi méně,přitom hra je náročnější(testováno na max s dx11)
-kampaň je ve trojce velice krátka,kdysi to bývalo delší
-ovšem jako velký plus považuji zimní závody a větší důraz na rally
-hra má nějaké problémy s obtížností,někdy je závod velice těžký na čtvrtou obtížnost a jindy je na stejnou obtížnost a při stejné závodní kategorii trapně lehký
No stou obtížností závodů mi to taky tak přijde hraju na úroveň 5 a někde mám náskok 5s někde zase jsem rád když dojedu třetí bud je to tím že nějaké tratě už znám dokonale a nebo nedotaženost.
Jinak trojka se mi líbí víc je taková zábavnější a víc si užiji legrace hlavně v Gymkhana
No prostředí bylo lepší v DiRT 2 jak jste přišel k mapě vybral závod a jel ,ale zas nebyla tak zábavná
Nároky hry no trojka mi přijde daleko lepší než dvojka. V DiRT 3 vše High 44FPS projeto benchmarkem i když na nějakých tratích mám i 48-52FPS na nějakých zase pakdu na 37-45FPS. Dvojka vše high 28FPS samozřejmě oba tituly mám v DX11 i když u DiRT 2 vypnu DX11 a dám na DX9 tak trojka jede pořád lépe. Když nastavím na úplné ULTRA tak se oba tituly vyrovnají skoro plus mínus snímek.
Ale co se mi pořád u DiRT nelíbí tak to je krátkost tratí 1:20 až 6min průměr tak 2min na trat to je ubohé za 20-30min na trat bych se nezlobil i když ani 10min by mi nevadilo.
Mohlo být ale více lokací. Čekal jsem třeba Mexiko, Argentinu, Utáh, Španělsko no bohužel nic. A ještě k tomu ve vybraných zemích co ve hře jsou je snad jen jedna trat a ta je pak nakouskovaná na 5. Odfláknuté!
A dát za hru 770,- Kč to je krásná cena
Bohužel mi nejde marketplace tak si nemohu dokoupit auto či DLC ,ale to je spíš vina Microsoftu který zase zlobí škoda že to nedělal Google. No snad se časem připojím.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
jj to vím DiRT 1 byl povedený taky jsem ho otočil snad 3x ,ale od té doby to nějak začalo upadat Tak snad DiRT 4 bude ještě luxusnější aby mě to donutilo ke koupi. Jinak já origo moc rád nemám pořád musím mít CD v mechanice.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Tak mám ten balíček zadarmo přidá dost aut ten další za 160b či 49,- Kč je na nic. Ale zajímavé je že když se přihlásím v NB normálně do marketplace tak to funguje a mohl jsem si ten balíček stáhnout ,ale jak zapnu hru a tam dám marketplace tak to nejde. No aspon že to jde takto
Ale byl bych rád kdyby vyšlo nějaké DLC kde by byly nové tratě. Třeba Argentina , Mexiko.
To ne, ale kdyz to nebyl problem pro tenkrat partu programatoru tak je docela divny ze profesionalni hra o nekolik let novejsi vypada jak simulator vesmirnych krabic