Duke Nukem Forever

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Duke Nukem Forever

Příspěvek od Flegy »

docela divne. vetsina demoverzi preci jen pouziva max tyden stary build, vetsinou vsak uz jedou na finalu. :?
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Jája píše:Jaká je herní doba toho dema? Jestli má cenu se po tom shánět :roll:
10min maximalne...
Navic kdyz je tohle dle vseho 8 mesicu stare, tak kdo vi co se ve finalni verzi zmeni.
//netusim, ale nekde jsem to bylo zmineno, ze je to stara prezentacni verze.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no v kazdem pripade si pockam na ingame videa z plny a pak teprv se rozhodnu zda to koupim. nehodlam si zakakavat system nejakym demem, navic kdyz je nutnost ho cracknout, to panove v ndr udelali nekde chybu... :stupid:
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Tak to mi za to taky nestojí, počkám až bude full a nějaké videorecenze.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
PowerMan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PowerMan »

tak jsem si zahrál demo a mám z něj spíše takové rozporuplné pocity ... přemýšlím, že zruším předobjednávku ... zatím to vypadá, že to za těch 1000 kč nestojí ...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

neco jako kdysi postal? sice plny morbydniho humoru ale po 2 minutach sem se prestal smat... ?
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Je to proste koncept 10+ let stary hry. Hlasky, narazky, brutalita a specificky prostredi. Cili to co odlisovalo D3D od zbytku a to vsechno tam je i ted.

Konzolovitosti jako: horizonatalni FOV tak 45°, akcelerace kurzoru, 2 sloty na zbrane, samo-uzdravovani - to jsou asi jediny veci co DNF poji s (nelichotivou) pritomnosti.

Grafika neni zadna super, ale co chtit od hry, ktera byla de facto zrusena...

Myslim, ze staromilci nebudou zklamani uz jenom proto, ze je to sequel D3D.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Demo vydrželo na PC cca 15 minut, ta konzolovost je hrozná a grafika je z jinýho světa: před dinosaurama.
Ještě, že sem si to neobjednal
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Proč mám pocit že chceš vždy jen vyvolat flame :roll:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Nechci vyvolávat flame "to je asi názor některých, kteří píšou OT" proč bych měl, píšu svůj názor. Crysis2 jsem v pohodě skousnul, protože se v něm konzolky ani moc neobjevily a byla skvělá hratelnost, což se o demu DNF nedalo říct ani omylem. Bulletstorm jsem dopařil několikrát, protože je to sranda, ale tohle? Před 10 lety, kdy to mělo vyjít by to asi byla boma, ale teď je to strašný.
Poslední dobrá hra, kde nebyly vidět konzole byla asi HL2, ach jo, to už je taky pravěk :-)
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

A v Crysisu 1 byly vidět konzole? ARMA 2?
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Crysis 1 nebyla moc dobrá hra, ovládání obleku stálo za starou bačkoru stejně jako AI a tenkrát kromě dechberoucí grafiky (když si ji člověk mohl dovolit) nepřinášela nic extra, připadalo mi to jako vylepšený klon Far Cry 1 (což taky bylo).
Arma2 mě minula, nestojím o realitu ani o její trapné napodobování, od toho je airsoft/paintball.
HL2 je něčím jedinečný, nedovedu to popsat, je to jako singleplayer Counter Strike (ne CSS) dovedenej k dokonalosti.
Docela mě mrzí, že něco takovýho už asi nikdy nevyjde.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Nereste stupidity.. demo je ulet.. vypada to jako spatny vtip.. podobnou uroven maj dneska hry na handheldech..
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Demo je fajn, je to takova dukovina. Prvni level nuda (snad az na hlasky u tabule pri kresleni), ale v tom kanonu se mi to libi. Jasny, grafika je zastarala, ale o to tady nejde. Uvidime jak to bude vypadat a jestli se clovek dostane i do vesmiru jako v originale. Precejenom to tam bylo hodne dobre. Prasatka pekne umiraj, opet se daji dorazet kopancem, takze me se to libi.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mě teda grafika příjde v pohodě, ne jako "z doby před dinosaurama" :roll:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

No na 19" je to možný, zkus si to pustit na 24" nebo TV :-)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Hra bude odpad, takovahle prasarna v tom nejhorsim zmyslu slova....proc mi chteji znicit spominky na Duka?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Protoze penize nesmrdi 8)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mě se vždycky libí, jak mají všichni křišťálovou kouli... :P
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Still.Lord píše:Mě se vždycky libí, jak mají všichni křišťálovou kouli... :P
vetsina lidi nepotrebuje kristalovou kouli kdyz uz je na svete demo :wink:

koukal sem na gameplay dema a nejak extra me to neoslnilo,ani ty nadavky me uz tolik nabavej jako u staryho duka...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“