UDK "Rádce" :D

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
zakin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

UDK "Rádce" :D

Příspěvek od zakin »

Dobrý den. Dnes už 2. topick ohledně UDK , ale mněl bych docela prozbu :
Nenašel by se někdo , kdo by mněl trochu času, mněl mail / icq a hlavne znalosti z UDK, kterému bych napsal za den pár dotazů ( ze začátku jich bude asi hoodně :D) a ten by ze svích znalostí krátce odpověděl ? Jde mně o to, že 98% CZ/SK tutoriálů nemá konec atd. a já bych se nečemu chtěl přiučit :D dokážu uz v tom něco udělat . např otexturovanou budovu, v ní např. dveře které se otevírají, booty , terén ( prostě vše co se dá "odkoukat" z youtube tutorialu).
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: UDK "Rádce" :D

Příspěvek od RiCK »

Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
zakin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakin »

cetl jsi to ?
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Neviem ako ty, ale ak sa ti 10 dielov Českého tutoriálu zdá byť málo. Tiež sa mi nezdá, že by ten tutoriál nemal koniec :roll: ... Inak odporúčal by som ti nejaké UDK forum (určite ich existuje dosť) prípadne IRC ...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
zakin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakin »

Tak ono je docela problém že hodne forum je v anglictine a podobně. jinak , myslíš si, že 10 hodin ve škole ti stačí nato aby si uměl číst,psát atd. ?
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jestli si myslíš, že ti někdo bude popisovat všechny funkce programu jednu pro druhé, tak se pleteš. Ten základ na PCT ti bohatě postačí k tomu, aby jsi zevrubně pochopil, jak se s UDK pracuje. Dále už je to jen tvoje věc, jak se rozhodneš, kolik času tomu obětuješ a jak do hloubky půjdeš. Angličtina je základ, pokud ji neovládáš a chceš se přes UDK nějak zviditelnit, tak na to raději zapomeň.

Jedno slovo: samostudium

Za ručičku tě pořád nikdo vodit nebude.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
zakin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakin »

ja nemyslim aby mne daval navod napr . Jak udělat textury, modely, animation atd. třeba teď jsem si udělal model zbrane ( otexturovana a animation ) jenže problém je v tom, že jsem ještě nedošel nato, jak to "importovat" do udk editoru ( ano v UDK game bych si ji mohl prohlédnout, jenže co z toho když mně nejde ). Mam třeba luk, jenže zase jsem doteď nepřisel na nastavení , kde se nastavuje jak se daná zbran " drží " . xD
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

zakin píše:Tak ono je docela problém že hodne forum je v anglictine a podobně. jinak , myslíš si, že 10 hodin ve škole ti stačí nato aby si uměl číst,psát atd. ?
Já se tak naučil level design v Half-Life engine. V době, kdy internet jsem měl ISDN jen ve škole a všechno nosil na disketách. Neremcej.

Hledej komunity, které se tím zabývají, tohle není nejlepší místo.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“