http://www.microsoft.com/presspass/default.mspx
Názory? Poznatky? Líbí, nelíbí?

Moderátor: Loki5567
takže doufám, že si tam budu moci zase dát klasický vzhled ala win95zombux píše:mě se to líbí. a taky jsem toho názoru, že tohle bude jen nadstavba určená pro dotykové obrazovky, přesně jako Media Center. pod tím je úplně normální win-GUI, pokud vím tak bude ve třech provedeních - Aero Lite, Aero (?) a Wind (?)
Já todle pořád nepochopím. Jak se někdo může vracet k něčemu tak předpotoptnímu? A funkce by měly být stejné, jako u W95?Pepa1 píše:takže doufám, že si tam budu moci zase dát klasický vzhled ala win95
njn... mám k tomu svůj důvod. Tady přece nejde o nové funkce, ty samozřejmě vítám, ale některý věci týkající se grafického vzhledu jsou pro mně úplně zbytečný.. Hlavním důvodem a nejsem sám, je to, že mi z ClearType bolí oči. Takže proto klasický vzhled bez clear type (+ k tomu používám utilitu NoSegoe). Comp využívám , zejména k hraní her, takže další důvod proč nepotřebuji aero. Přiznám se, že mám rád jednoduché, čisté prostředí, bez gadgetů a všech možných kravin. Nepoužívám ani tapetu ale mám plnou barvu (zelená klasika). Nikomu to nenutím, prostě mi to vyhovuje . Takže jestli bude Win8 bez klasického zobrazení tak tam holt nahodim styl typu aero basic "metro" a nějak pořeším clear type.....CZDaywalker píše:Já todle pořád nepochopím. Jak se někdo může vracet k něčemu tak předpotoptnímu? A funkce by měly být stejné, jako u W95?Pepa1 píše:takže doufám, že si tam budu moci zase dát klasický vzhled ala win95
Ne, neříkejte mi, že pokud byste stáli u škodovky z roku 2010 a škodovky z roku 95, tak dáte přednost té starší verzi.
Ano, díly asi seženete, z nostalgického důvodu ho pořád máte rádi, ale budete tak pozadu oproti všemu ostatnímu, že brzo skočíte... no nic
Ja si to precetl, ale MS je schopny vseho (zvlaste zmen k horsimu). Radsi od nich nic dobreho necekam a jsem pak rad ze od nich neco dobreho prislo.Smith píše:Oriwen: co třeba číst? to prostředí je pro tablety ... Aero tam samozřejmě bude.
V zivote i v software hlasuji pro evoluci a ne pro stvoreni z niceho - tj upravu stavajiciho na zaklade pozadavku uzivatelu misto vytvoru sileneho designera.CZDaywalker píše:Ale taková averzeAle chápu, raději se nezklamat, než být natěšený.
Nicméně mohlo by to být něco, co posune UI dál...a taky spousta věcí se stejně testuje a spolupracují na tom milióny testerům, vývojářů i domácích uživatelů....kteří chtějí.